Nick Faken van Kruim in Gouda
Nick Faken van Kruim in Gouda

Zakelijke verzekeringen

Met de juiste zakelijke verzekeringen bescherm jezelf en je bedrijf tegen de belangrijkste bedrijfsrisico’s. Zakelijke verzekeringen zijn er niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je personeel en voor jezelf. Want: wat moet je als een van je vaste medewerkers ziek wordt? En hoe zorg je voor een inkomen als je door een ongeval of ziekte arbeidsongeschikt raakt? Wil je weten welke zakelijke verzekering(en) aansluiten bij jouw risico’s?
Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Ben je benieuwd wat je betaalt voor een verzekering in jouw specifieke situatie? Onze onafhankelijke adviseurs helpen je verder. Vul het offerte aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Vraag een offerte aan
Advies op maat

Zakelijke verzekeringen: advies op maat

De Goudse gelooft in de kracht van onafhankelijke adviseurs. Een zakelijk verzekeringsadviseur is getraind in het opsporen van bedrijfsrisico’s en helpt bij het kiezen van de juiste zakelijke verzekeringen. Daarnaast adviseert hij hoe je risico’s in je bedrijf kunt voorkomen en beperken. Wil je advies op maat? Neem dan contact op met een adviseur bij je in de buurt.
Vind een adviseur bij je in de buurt
Lees hier waarom je beter een zakelijk adviseur kunt inschakelen voor je zakelijke verzekeringen.

Veelgestelde vragen over zakelijke verzekeringen