Tomas Hesseling van ShopWorks
Tomas Hesseling van ShopWorks

Samenwerking met adviseurs

Ziet u zichzelf al zitten? Uren achter uw computer, op websites van verschillende verzekeraars. Premies en voorwaarden vergelijken… ‘Heb ik die verzekering nou echt wel nodig?’ vraagt u zich af. ‘En wat is het risico als ik deze dekking niet afsluit?’ Verzekeren lijkt soms zo eenvoudig in onze doe-het-zelfmaatschappij. Maar is dat wel zo? Kies liever voor het gemak van een verzekeringsadviseur.

Onafhankelijk advies

Stelt u een persoonlijk advies op prijs? Uw adviseur kent onze verzekeringen van a tot z. Samen bespreekt u uw wensen en u krijgt een verzekeringsadvies inclusief offerte op maat. Zeker in onze snel veranderende samenleving is een deskundig advies goud waard. En al helemaal als u niet alleen particulier maar ook ondernemer bent.

Kies voor een Erkend MKB-adviseur!

Kies voor een Erkend MKB-adviseur!

Als ondernemer heeft u doelstellingen. Om die te behalen, is het belangrijk dat u weet wat ze in de weg kan staan. Daarom bent u het best gebaat bij een onafhankelijke adviseur die werkt op basis van risicomanagement. Hiervoor is het kwaliteitsstempel Erkend MKB-adviseur ontwikkeld.

Zo’n adviseur helpt u met veel meer dan alleen verzekeringen. U krijgt bijvoorbeeld ook een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.

Bekijken

Grip op uw bedrijfsrisico's

Grip op uw bedrijfsrisico's

Op basis van de analyse van een Erkend MKB-adviseur kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Volmachtkantoren

Wij verkopen een deel van onze verzekeringen via gevolmachtigde agenten. Zij zijn bevoegd om namens ons verzekeringen te accepteren en schade te behandelen, voor onze rekening en ons risico. Zo’n gevolmachtigde agent heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en werkt meestal via een onafhankelijk kantoor, vaak onderdeel van hetzelfde bedrijf. Een gevolmachtigd agent sluit ook verzekeringen af voor andere verzekeraars en is onafhankelijk. In dit overzicht ziet u welke kantoren een volmacht van ons hebben.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023