Samenwerking met adviseurs

Onafhankelijk advies

Verzekeren lijkt soms zo eenvoudig. Een paar muisklikken en u heeft het perfect geregeld. Maar is dat wel zo? De Goudse gelooft meer dan ooit in de kracht van de onafhankelijke adviseur. Die kan samen met u bepalen wat in úw situatie het beste is. Hij overziet het complete aanbod en zo weet u zeker dat u krijgt wat het beste bij u past. En dat u de juiste premie betaalt.

Kies voor een Erkend MKB-adviseur!

Kies voor een Erkend MKB-adviseur!

Als ondernemer heeft u doelstellingen. Om die te behalen, is het belangrijk dat u weet wat ze in de weg kan staan. Daarom bent u het best gebaat bij een onafhankelijke adviseur die werkt op basis van risicomanagement. Hiervoor is het kwaliteitsstempel Erkend MKB-adviseur ontwikkeld. 
Zo’n adviseur helpt u met veel meer dan alleen verzekeringen. U krijgt bijvoorbeeld ook een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.

infographic_mkb_adviseur

Grip op uw bedrijfsrisico's

Grip op uw bedrijfsrisico's

Op basis van de analyse van een Erkend MKB-adviseur kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Volmachtkantoren

Wij verkopen een deel van onze verzekeringen via gevolmachtigde agenten. Zij zijn bevoegd om namens ons verzekeringen te accepteren en schade te behandelen, voor onze rekening en ons risico. Zo’n gevolmachtigde agent heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en werkt meestal via een onafhankelijk kantoor, vaak onderdeel van hetzelfde bedrijf. Een gevolmachtigd agent sluit ook verzekeringen af voor andere verzekeraars en is onafhankelijk. In dit overzicht ziet u welke kantoren een volmacht van ons hebben.