Samenwerking met adviseurs

Onafhankelijk advies

Verzekeren lijkt soms zo eenvoudig. Een paar muisklikken en u heeft het perfect geregeld. Maar is dat wel zo? De Goudse gelooft meer dan ooit in de kracht van de onafhankelijke adviseur. Die kan samen met u bepalen wat in úw situatie het beste is. Hij overziet het complete aanbod en zo weet u zeker dat u krijgt wat het beste bij u past. En dat u de juiste premie betaalt.

Kies voor een Erkend MKB-adviseur!

infographic_mkb_adviseur

Kies voor een Erkend MKB-adviseur!

Als ondernemer heeft u doelstellingen. Om die te behalen, is het belangrijk dat u weet wat ze in de weg kan staan. Daarom bent u het best gebaat bij een onafhankelijke adviseur die werkt op basis van risicomanagement. Hiervoor is het kwaliteitsstempel Erkend MKB-adviseur ontwikkeld.
Zo’n adviseur helpt u met veel meer dan alleen verzekeringen. U krijgt bijvoorbeeld ook een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Bekijk de infographic op een groter formaat:
Download de infographic

Grip op uw bedrijfsrisico's

Grip op uw bedrijfsrisico's

Op basis van de analyse van een Erkend MKB-adviseur kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Bekijk het filmpje voor meer informatie.