Welkom bij De Goudse Verzekeringen

  • Specialist in uw branche
  • Altijd advies door een onafhankelijk adviseur
  • Al 75.617 ondernemers kozen voor De Goudse

Oplossingen voor uw branche 

Iedere sector kent zijn eigen uitdagingen. Zo is het risico op ongevallen in de bouw hoger dan in andere sectoren en loopt u als ondernemer in de zakelijke dienstverlening bijvoorbeeld een relatief hoog risico op een aansprakelijkheidsclaim. Daarom kiest u bij ons uit producten en diensten die aansluiten bij uw branche.

Bereken zelf uw verzuimkosten

Bereken zelf uw verzuimkosten

De kosten als gevolg van zieke werknemers kunnen hoog oplopen. Gemiddeld kost een ziekmelding zo’n 260 euro per dag, maar per bedrijf en situatie verschillen de kosten aanzienlijk. Benieuwd naar de kosten voor uw bedrijf?

Bereken in enkele minuten de kosten van een of meerdere zieke medewerkers voor uw bedrijf. Of bereken de totale verzuimkosten binnen uw bedrijf én vergelijk deze met de kosten van andere ondernemers in uw branche.
Banner-Verzuim-Rekentool

Informatie in verband met corona

Het coronavirus raakt ons allemaal. Er komen veel vragen bij ons binnen. Om u zo goed mogelijk te informeren hebben wij op deze pagina allerlei informatie bij elkaar gebracht. Zoals veelgestelde vragen, informatie over onze verzekeringen en over de maatregelen waarmee de overheid ondernemers ondersteunt.

Informatie over corona

Bernardo Walta, directeur Commercie
home-bernardo-mobiel
Wij werken heel bewust samen met onafhankelijke adviseurs. Dankzij hun advies krijgt u de beste oplossing, die helemaal bij uw bedrijf en profiel past.
Bernardo Walta, directeur commercie

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022