Contact met een adviseur?

Heeft u een verzekering op het oog? Of wilt u de risico’s van uw bedrijf in kaart laten brengen? Een Erkend MKB-adviseur geeft u persoonlijk advies en stelt een offerte voor u op. Vind hieronder een adviseur die bij u past. 

Lees meer over de rol van een adviseur

Wat kan een Erkend MKB-adviseur voor u betekenen?

Wat kan een Erkend MKB-adviseur voor u betekenen?

Voor de toekomst van uw bedrijf is goed inzicht in uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s essentieel. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, cybercrime en personeel. Bekijk hoe u in drie stappen grip krijgt op uw risico’s en welke toegevoegde waarde een Erkend MKB-adviseur biedt.

Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.


infographic_mkb_adviseur

Waarom een Erkend MKB-adviseur?

U werkt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Uw toekomst heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Maar u kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken. Een Erkend MKB-adviseur helpt u daarbij.

 

Zo’n geheel onafhankelijke adviseur werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst u op dingen waar u zelf nog helemaal niet over heeft nagedacht. Hij kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. En gaat dan samen met u na hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan. Zodat u zo min mogelijk hobbels tegenkomt en de toekomst van uw bedrijf niet in gevaar komt.