Contact met een adviseur?

Wilt u een offerte opvragen voor een verzekering van De Goudse? Of een verzekering afsluiten? Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt voor een persoonlijk advies. Vul hieronder uw postcode in en vind de contactgegevens van uw adviseur.

Lees meer over de rol van een adviseur

Vraag een offerte aan voor een verzekering

Wat kan een Erkend MKB-adviseur voor u betekenen?

Wat kan een Erkend MKB-adviseur voor u betekenen?

Voor de toekomst van uw bedrijf is goed inzicht in uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s essentieel. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, cybercrime en personeel. Bekijk hoe u in drie stappen grip krijgt op uw risico’s en welke toegevoegde waarde een Erkend MKB-adviseur biedt.

Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.


Bekijken
infographic_mkb_adviseur

Waarom een Erkend MKB-adviseur?

U werkt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Uw toekomst heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Maar u kunt ook met tegenslag te maken krijgen want er zijn ook risico’s. Het is goed om daar tijdig naar te kijken. Een Erkend MKB-adviseur helpt u daarbij.

Zo’n geheel onafhankelijke adviseur werkt op basis van professioneel risicomanagement en wijst u op dingen waar u zelf nog helemaal niet over heeft nagedacht. Hij kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. En gaat dan samen met u na hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan. Zodat u zo min mogelijk hobbels tegenkomt en de toekomst van uw bedrijf niet in gevaar komt.