Over De Goudse

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht.

Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werken we nog steeds vanuit ons ondernemershart.

wie-wij-zijn

Onze missie

Onze missie

De Goudse helpt bedrijven, ondernemingen en particulieren met het omgaan met risico’s. Dat doen wij door, samen met adviseurs, actief inzicht en advies te geven in risico’s en door (verzekerings)oplossingen te bieden voor het beperken van deze risico’s. Onze primaire focus ligt daarbij op bedrijven en ondernemers. Onze ambitie is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te zijn.

Daarnaast richten wij ons ook op specifieke niches waarbij deskundigheid en gespecialiseerde kennis nodig zijn. In de particuliere markt zijn wij actief in segmenten waarin wij onderscheidend kunnen zijn en/of bestaande klanten kunnen helpen bij hun ‘persoonlijk’ risicomanagement.

onze-missie
Bernardo-omgedraaid
Wij werken heel bewust samen met onafhankelijke adviseurs. Dankzij hun advies krijgt u de beste oplossing, die helemaal bij uw bedrijf en profiel past.
Bernardo Walta, directeur Commercie