Lang leve jouw manier

In de 100 jaar die we bestaan, zagen we vele succesvolle ondernemers. Wat hen verbindt? Dat ze ondernemen op hun eigen unieke manier. En trouw aan zichzelf blijven. Dat juichen we als ondernemende verzekeraar toe. En supporten we met zakelijke verzekeringen die jou in je kracht zetten.

Wij vieren jóuw eigen koers

Door ons 100-jarig bestaan loopt een duidelijke rode lijn. En die draait om eigenheid in ondernemerschap. Het begon in 1924, toen Geert Bouwmeester het fundament legde voor De Goudse. Hij begreep als geen ander dat je het verst komt, door je eigen koers te varen. En daaraan vast te houden. Die overtuiging is diepgeworteld in ons bedrijf en zie je ook terug in onze nieuwe campagne rondom gedreven ondernemers. Die een plan voor ogen hebben. Doorzetten waarin ze geloven. Die zich niet laten tegenhouden door goedbedoelde adviezen, ongeloof en andere obstakels. Hiermee vieren we authentiek ondernemerschap en willen we alle ondernemers inspireren voor hun eigen duurzame succes! 

Beluister onze radiocommercials

Radio-commercial 1 – Lang leve jouw manier

Radio-commercial 2 – Verzekeringsadviseur

Bekijk onze campagne

Onze top 5 verzekeringen

Geef jouw ondernemerschap de ruimte, met een gerust gevoel. Onze zakelijke verzekeringen zijn er niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je personeel en voor jouzelf.

Vind een adviseur die past bij jouw manier van ondernemen


Jij onderneemt op jouw unieke manier. Daarom vinden we het bij De Goudse belangrijk dat je een verzekering op maat krijgt. En advies krijgt over preventie die past bij jouw bedrijf. In een gesprek met een onafhankelijk adviseur komt alles aan bod. Ontdek wat de beste oplossingen zijn voor jouw bedrijf en zet de volgende stap naar zorgeloos ondernemen.
Adviesgesprek aanvragen

Ondernemers in kantooromgeving

Bekijk alle campagnevideo’s