Wie wij zijn

Ons profiel

Ondernemershart

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werken we nog steeds vanuit ons ondernemershart.

Onafhankelijke adviseurs

Onze samenleving wordt steeds ingewikkelder. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Daarom werken wij nauw samen met onafhankelijke adviseurs, die als geen ander in staat zijn om de juiste oplossing samen te stellen.

Breed assortiment

Wij bieden onze klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Vestigingen en labels

Het kantoor van De Goudse staat in Gouda, terwijl bedrijfsonderdeel De Zeeuwse Verzekeringen is gevestigd in Middelburg. VLC & Partners is gevestigd in Den Bosch en Den Haag en heeft ook een dochtermaatschappij in Apeldoorn: ENgage Werkgeversadvies B.V. De Nederlandse werkmaatschappijen – met uitzondering van De Zeeuwse Verzekeringen, VLC & Partners en ENgage Werkgeversadvies – treden naar buiten onder het label 'De Goudse'.

Duurzaam ondernemen

De Goudse baseert al sinds jaar en dag haar beleid op een sterk gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Niet alleen ten opzichte van onze polishouders, verzekeringsadviseurs, aandeelhouders en medewerkers. Maar ook tegenover andere belanghebbenden. Alles wat onze medewerkers doen, moet maatschappelijk verantwoord zijn en zijn gebaseerd op moraliteit, zorgvuldigheid, geloofwaardigheid, loyaliteit en collegialiteit.

Qredits

Qredits

De Goudse werkt nauw samen met Qredits. Deze organisatie helpt ondernemers verder het succesvol starten of investeren in hun bedrijf. Net als Qredits hebben wij de doelstelling om mkb-ondernemers verder te helpen. Dit doen wij met goede verzekeringen. Maar ook door ondernemers te coachen. Diverse medewerkers van De Goudse hebben succesvolle ervaringen met hun ondersteuning als coach van Qredits. Wilt u weten wat Qredits voor u kan betekenen? Lees er meer over.