Ondernemershart

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht.

Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familie­bedrijf en werken we nog steeds vanuit ons ondernemershart.

Onafhankelijke adviseurs

Onze samenleving wordt steeds ingewikkelder. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Daarom werken wij nauw samen met onafhankelijke adviseurs, die als geen ander in staat zijn om de juiste oplossing samen te stellen.

Breed assortiment

Wij bieden onze klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Vestigingen en labels

Het kantoor van De Goudse staat in Gouda, terwijl bedrijfsonderdeel De Zeeuwse Verzekeringen is gevestigd in Middelburg. VLC & Partners is gevestigd in Den Bosch en Den Haag en heeft ook een dochtermaatschappij in Apeldoorn: ENgage Werkgeversadvies B.V. Anker Insurance Company is gevestigd in Groningen.
De Nederlandse werkmaatschappijen – met uitzondering van De Zeeuwse Verzekeringen, VLC & Partners, ENgage Werkgeversadvies en Anker Insurance Company – treden naar buiten onder het label 'De Goudse'.

Duurzaam ondernemen

De Goudse baseert al sinds jaar en dag haar beleid op een sterk gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Niet alleen ten opzichte van onze polishouders, verzekeringsadviseurs, aandeelhouders en medewerkers. Maar ook tegenover andere belanghebbenden. Alles wat onze medewerkers doen, moet maatschappelijk verantwoord zijn en zijn gebaseerd op moraliteit, zorgvuldigheid, geloofwaardigheid, loyaliteit en collegialiteit.

Voordegroei

VoordegroeiDe Goudse is partner van Voordegroei. Dit financieringsplatform richt zich op geldleningen voor mkb-ondernemers. Voordegroei bemiddelt tussen ondernemers enerzijds en vermogende particulieren en professionele investeerders anderzijds. Leningen worden verstrekt uit het Fresh Dutch SME Fund, een gezamenlijk initiatief van De Goudse, OHV Vermogensbeheer en Voordegroei. Zo helpt Voordegroei ondernemers bij het realiseren van hun ambities. Meer weten? Bekijk dan de website voordegroei.nl.