De Goudse, enthousiaste hoofdsponsor van Sparta

Met ingang van seizoen 2022 - 2023 is De Goudse verzekeringen hoofdsponsor van Sparta Rotterdam. Een nieuw hoogtepunt in de relatie die wij al meer dan 25 jaar onderhouden en die in 1996 ook begon met een hoofdsponsorschap. We vervulden die rol toen tot 2002 en waren in de twee decennia daarna een vaste businesspartner. Toen deed zich de kans voor om opnieuw het hoofdsponsorschap op ons te nemen. Precies op het goede moment!

Want in 2024 is het 100 jaar geleden dat Geert Bouwmeester, de grootvader van onze huidige bestuursvoorzitter, De Goudse oprichtte. Een mijlpaal waaraan we uiteraard veel aandacht gaan geven. Met het hoofdsponsorschap van Sparta voorzien we dat eeuwfeest van extra glans. Des te meer omdat we een jaar eerder, in 2023, de 135e verjaardag van Sparta meevieren. Zo spelen we elkaar de bal toe.

Dat we juist met Sparta deze lange geschiedenis delen, is geen toeval. De Kasteelclub weet zich al heel lang op het hoogste niveau te handhaven (en zo nodig daar weer terug te keren). Als onafhankelijk familiebedrijf herkennen we ons daarin. Zoals Sparta opbokst tegen ploegen als Feyenoord, Ajax en PSV, zo zijn wij de ‘luis in de pels’ voor de grote verzekeringsmaatschappijen.

De Goudse en Sparta: samen enthousiast voor maatschappelijke belangen

Als hoofdsponsor van Sparta Rotterdam is De Goudse ook nauw betrokken bij de vele manieren waarop de Kasteelclub bijdraagt aan allerlei mooie maatschappelijke initiatieven. Bijvoorbeeld samen met Stichting De Betrokken Spartaan of de Maatschappelijke Sport Vereniging De Betrokken Spartaan. Ons hoofdsponsorschap biedt ons allerlei kansen om iets te doen voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Op deze pagina lees je wat we zoal doen en hebben gedaan.

Gelukkig hebben we de beelden nog!

Gelukkig hebben we de beelden nog!

In 1996 tekende De Goudse voor het hoofdsponsorschap van Sparta. Vrijdag 17 juni 2022 tekenden we opnieuw. Andere mensen, zelfde gevoel. Zie hoe er in 26 jaar veel veranderde, maar ook veel niet. Samen met Sparta gaan we nieuwe kleur geven aan de toekomst.
Ondertekening contract Goudse als hoofdsponsor Sparta