Expat Pakket Individueel

Met ons Expat Pakket Individueel is uw werknemer in het buitenland beschermd tegen de belangrijkste risico’s.

Wat is een expat pakket individueel?

Wanneer u internationaal onderneemt, kan het verstandig zijn om een van uw medewerkers tijdelijk in het buitenland te stationeren. Uw medewerker wordt dan een expatriate. Als werkgever wilt u graag dat uw expatriate beschermd is tegen de belangrijkste risico’s. Ons Expat Pakket Individueel biedt 9 verzekeringen waarmee de belangrijkste risico’s voor uw werknemer in het buitenland zijn gedekt. Zo regelt u bijvoorbeeld de vergoeding voor kosten van een ziekenhuisopname of een bezoek aan de huisarts. Ook zijn de kosten gedekt als uw gezin heen en weer reist naar Nederland als een familielid ernstig ziek wordt of een ongeval krijgt. U bepaalt samen met uw werknemer welke verzekeringen u opneemt in het pakket. Wij werken met gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen om de juiste keuzes te maken. Heeft uw bedrijf meerdere expats? Bekijk dan ons Expat Pakket Collectief.

De voordelen

Meest complete pakket voor expats

Met deze 9 verzekeringen zijn de belangrijkste risico’s voor uw werknemer in het buitenland gedekt. U bepaalt samen met uw werknemer welke verzekeringen u opneemt in het pakket. 

Eigen risico per gezin bij de ziektekostenverzekering

We hanteren een eigen risico van € 250,- of € 500,- per jaar voor de ziektekosten­verzekering. Dit eigen risico geldt voor alle verzekerden samen. Hierdoor heeft u eerder recht op een vergoeding. Er kan wel een extra eigen risico van toepassing zijn op geneesmiddelen.

Ruime dekkingen

De meeste verzekeringen hebben meer varianten waar u uit kunt kiezen. De Excellent variant heeft de ruimste dekking en de hoogste verzekerde bedragen.

Wat is verzekerd bij het Expat Pakket Individueel?

U bepaalt zelf welke van de onderstaande negen verzekeringen u in uw pakket opneemt.

Ik wil een offerte aanvragen

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

U stelt uw Expat Pakket Individueel samen in overleg met uw verzekeringsadviseur. Samen bepaalt u wat u wilt verzekeren. En wat niet, bijvoorbeeld omdat het risico klein is of er al een andere oplossing is geregeld.

Het Expat Pakket Individueel biedt u belangrijke zekerheid. Maar soms zijn er uitzonderingen die wij niet verzekeren. Schade die u opzettelijk veroorzaakt, valt natuurlijk buiten de dekking. Het kan ook zijn dat wij bepaalde risico’s in een aantal landen niet, of maar beperkt verzekeren. U leest er meer over in het premie- en dekkingsoverzicht en in de polisvoorwaarden.
Ik wil een offerte aanvragen
Wat kost het?

Wat kost het Expat Pakket Individueel?

U betaalt één scherpe premie voor uw Expat Pakket Individueel. De hoogte daarvan hangt af van de verzekeringen die u kiest. En van de gekozen dekkingen (Standaard, Optimaal of Excellent). Ook maakt het uit in welke regio u gaat wonen en werken.

Uw verzekeringsadviseur maakt voor u graag een vrijblijvende berekening.

Ik wil een offerte aanvragen

Uitbraak Coronavirus

Eind 2019 is het coronavirus uitgebroken in China in de stad Wuhan. Inmiddels is het virus ook in andere landen aangetroffen. Het verspreidt zich van mens tot mens en via de lucht. 

Wij adviseren u om altijd de instructies van lokale autoriteiten op te volgen. Daarnaast adviseren wij u het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (tel. +31 247 247 247) op te volgen.

Meer informatie over het Coronavirus

Meer informatie over het Coronavirus vindt u op de site van het RIVM.

Veelgestelde vragen over het Coronavirus

Veelgestelde vragen over ons Expat Pakket Individueel