Expat Pakket Collectief

Met ons Expat Pakket Collectief zijn al uw werknemers in het buitenland beschermd tegen de belangrijkste risico’s.

Wat is een collectieve expatverzekering?

Heeft u werknemers in het buitenland gestationeerd? Dan wilt u graag dat zij beschermd zijn tegen de belangrijkste risico’s. Uw expats zijn met een expatverzekering wereldwijd verzekerd voor ziektekosten en/of arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kunt u hen aanvullend verzekeren voor tandheelkundige kosten en/of ongevallen. U sluit een pakket af voor al uw expats en meestal ook hun gezin. U kunt voor elke werknemer de regio bepalen waarin er dekking moet zijn. Er is dekking in de gekozen regio en in eventuele onderliggende regio's:

  • Europa
  • Wereld excl. China, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Japan, Canada, Hong Kong en de V.S.
  • China, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Japan, Canada en Hong Kong
  • Verenigde Staten

De Goudse werkt met gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen om de juiste keuze te maken voor uw expats. Hebben uw werknemers behoefte aan individuele aanvullende dekkingen, zoals een internationale aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk dan ons Expat Pakket Individueel.

De voordelen

Eigen risico per gezin bij de ziektekostenverzekering

We hanteren een eigen risico van € 0,-, € 250,- of € 500,- per jaar voor de ziektekosten­verzekering. Dit eigen risico geldt voor alle verzekerden samen. Hierdoor heeft u eerder recht op een vergoeding.

Pakket op maat

Uw expats zijn standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en/of ziektekosten. Daarnaast bepaalt u samen met uw werknemers welke aanvullende verzekeringen u op wilt nemen in het pakket.

Gezin meeverzekeren

U sluit een pakket af voor al uw expats, inclusief hun gezin.

Wat is verzekerd bij Expat Pakket Collectief?

U bepaalt zelf wat is verzekerd door te kiezen uit de onderstaande vier onderdelen. Daar moet wel altijd Ziektekosten of Arbeidsongeschiktheid bij zijn. Vaak hoeven er geen medische vragen beantwoord te worden. Wij werken met gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen om de juiste keuzes te maken.

Vind een adviseur

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Het Expat Pakket Collectief biedt veel zekerheid. Maar er is alleen recht op SOS-hulpverlening als u heeft gekozen voor de Ziektekostenverzekering. En voor schade door opzet, roekeloos gedrag of het gebruik van alcohol is er geen dekking. Daarnaast kunnen er per onderdeel bepaalde beperkingen gelden. Ook gelden er soms maximale verzekerde bedragen. Uw verzekeringsadviseur kan u hierover meer vertellen.

Met het Expat Pakket Collectief kunt u ziektekosten, tandheelkundige kosten, arbeidsongeschiktheid en ongevallen verzekeren. Maar de kans is groot dat uw medewerker daarnaast ook een individuele oplossing zoekt voor bijvoorbeeld aansprakelijkheid, juridische bijstand, inboedel, reisbagage en kostbaarheden. Dit is niet verzekerd met het Expat Pakket Collectief. Maar hiervoor biedt De Goudse individuele oplossingen met het Expat Pakket Individueel.

Vind een adviseur
Wat kost het?

Wat kost het Expat Pakket Collectief?

De premie is afhankelijk van de onderdelen die u kiest, het aantal werknemers dat u verzekert en het dekkingsgebied. Onze premies zijn leeftijdsafhankelijk (behalve voor het onderdeel Ongevallen) en worden berekend per werknemer (en per gezinslid). Hierdoor ziet u precies wat u voor welke medewerker betaalt. U kunt betalen per maand, kwartaal, halfjaar of jaar. Hiervoor berekenen we geen toeslag. Uw adviseur maakt voor u graag een offerte op maat.
Vind een adviseur
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden Expat Pakket Collectief
Aanvullende Voorwaarden Ziektekosten
Aanvullende Voorwaarden Tandheelkundige Kosten
Aanvullende Voorwaarden Arbeidsongeschiktheid
Aanvullende Voorwaarden Ongevallen
Aanvullende Voorwaarden SOS Hulpverlening

Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, helpt uw onafhankelijke adviseur u daar graag aan.

Vind een adviseur

Veelgestelde vragen over ons Expat Pakket Collectief