Expat Pakket Collectief

Met ons Expat Pakket Collectief zijn al je werknemers in het buitenland beschermd tegen de belangrijkste risico’s.

Wat is een collectieve expatverzekering?

Heb je werknemers in het buitenland gestationeerd? Dan wil je graag dat zij beschermd zijn tegen de belangrijkste risico’s. Jouw expats zijn met een expatverzekering wereldwijd verzekerd voor ziektekosten en/of arbeidsongeschiktheid. Daarnaast kun je hen aanvullend verzekeren voor tandheelkundige kosten en/of ongevallen. Je sluit een pakket af voor al je expats en meestal ook hun gezin. Je kan voor elke werknemer de regio bepalen waarin er dekking moet zijn. Er is dekking in de gekozen regio en in eventuele onderliggende regio's:
  • Europa
  • Wereld excl. China, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Japan, Canada, Hong Kong en de V.S.
  • China, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Japan, Canada en Hong Kong
  • Verenigde Staten

De Goudse werkt met gespecialiseerde adviseurs die je graag helpen om de juiste keuze te maken voor jouw expats. Hebben je werknemers behoefte aan individuele aanvullende dekkingen, zoals een internationale aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk dan ons Expat Pakket Individueel.

Wat is verzekerd bij Expat Pakket Collectief?

Je bepaalt zelf wat is verzekerd door te kiezen uit de onderstaande vier onderdelen. Daar moet wel altijd Ziektekosten of Arbeidsongeschiktheid bij zijn. Vaak hoeven er geen medische vragen beantwoord te worden. Wij werken met gespecialiseerde adviseurs die je graag helpen om de juiste keuzes te maken.

Vind een adviseur

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Het Expat Pakket Collectief biedt veel zekerheid. Maar er is alleen recht op SOS-hulpverlening als je hebt gekozen voor de Ziektekostenverzekering. En voor schade door opzet, roekeloos gedrag of het gebruik van alcohol is er geen dekking. Daarnaast kunnen er per onderdeel bepaalde beperkingen gelden. Ook gelden er soms maximale verzekerde bedragen. Je verzekeringsadviseur kan je hierover meer vertellen.

Met het Expat Pakket Collectief kun je ziektekosten, tandheelkundige kosten, arbeidsongeschiktheid en ongevallen verzekeren. Maar de kans is groot dat je medewerker daarnaast ook een individuele oplossing zoekt voor bijvoorbeeld aansprakelijkheid, juridische bijstand, inboedel, reisbagage en kostbaarheden. Dit is niet verzekerd met het Expat Pakket Collectief. Maar hiervoor biedt De Goudse individuele oplossingen met het Expat Pakket Individueel.

Het Expat Pakket Collectief is niet geschikt:

  • voor bedrijven zonder KvK-inschrijving in Nederland;
  • om lokale werknemers in het buitenland mee te verzekeren;
  • om expats die naar Nederland komen mee te verzekeren.

Vind een adviseur

Wat kost het?

Wat kost het Expat Pakket Collectief?

De premie van het expat pakket collectief is afhankelijk van leeftijd, de dekking die je kiest, je gezinssituatie, het dekkingsgebied en het eigen risico. Onze premies worden berekend per werknemer (en per gezinslid).Hierdoor zie je precies wat je voor welke medewerker betaalt. Je kunt betalen per maand, kwartaal, halfjaar of jaar. Hiervoor berekenen we geen toeslag. Je adviseur maakt voor jou graag een offerte op maat.

Wij werken samen met gespecialiseerde adviseurs die op de hoogte zijn van alle ins en outs van onze expatverzekeringen. Bij een van deze adviseurs kun je een offerte aanvragen.

Voor dit product geldt een omvangskorting voor de ziektekostenverzekering. Het aantal verzekerde medewerkers op de ingangsdatum en daarna jaarlijks op de contractvervaldatum bepaalt de hoogte van de korting.

Aantal verzekerde medewerkers Kortingspercentage
1-3 0%
4-5 2%
6-9 5%
>10 8%

Vind een adviseur

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden Expat Pakket Collectief
Aanvullende Voorwaarden Ziektekosten
Aanvullende Voorwaarden Tandheelkundige Kosten
Aanvullende Voorwaarden Arbeidsongeschiktheid
Aanvullende Voorwaarden Ongevallen
Aanvullende Voorwaarden SOS Hulpverlening

Ben je al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor jou een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op je polisblad. Als je een eerdere versie nodig hebt, helpt je onafhankelijke adviseur je daar graag aan.
Vind een adviseur

De voordelen

Eigen risico per gezin bij de ziektekostenverzekering

We hanteren een eigen risico van € 0,-, € 250,- of € 500,- per jaar voor de ziektekosten­verzekering. Dit eigen risico geldt voor alle verzekerden samen. Hierdoor heb je eerder recht op een vergoeding.

Pakket op maat

Jouw expats zijn standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en/of ziektekosten. Daarnaast bepaal je samen met je werknemers welke aanvullende verzekeringen je in het pakket opneemt

Gezin meeverzekeren

Je sluit een pakket af voor al jouw expats, inclusief hun gezin.

Veelgestelde vragen over ons Expat Pakket Collectief