Reisverzekeringen voor je personeel

Reizen voor het werk? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Helemaal bij een zakenreis of een verblijf als expat. In beide gevallen kun je te maken krijgen met tegenslagen als ziektekosten of een ongeval. Maar ook met diefstal van waardevolle spullen.

Wij werken met gespecialiseerde adviseurs die je graag helpen om de juiste keuzes te maken.

Oplossingen voor reizen

Reizen je werknemers weleens voor jouw bedrijf naar het buitenland? Of gaan zij daar tijdelijk werken? Dan wil je als goed werkgever natuurlijk bescherming bieden voor de risico’s die zij dan lopen. Bij De Goudse kun je een oplossing samenstellen die helemaal past bij jouw bedrijf en wensen.

Expat Pakket Individueel

Vertrek je als expat naar het buitenland? Kies dan voor het Expat Pakket Individueel. Dan heb je de meest uitgebreide expatverzekering.

Expat Pakket Collectief

Een goede expatverzekering is onmisbaar voor je werknemers die als expat voor je in het buitenland werken. Het Expat Pakket Collectief bied je een uitstekende oplossing.

Zakenreisverzekering Individueel

Een zakenreisverzekering is onmisbaar als je jouw zakelijke reizen goed wil verzekeren. Wij bieden je een complete oplossing met onze Zakenreisverzekering.

Zakenreisverzekering Collectief

Met onze Zakenreisverzekering Collectief zijn alle medewerkers van het bedrijf verzekerd tijdens zakelijke reizen.

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Steeds meer ondernemers gaan de grens over. Internationaal ondernemen kan voor hen onder meer aantrekkelijk zijn om de afzetmarkt te vergroten. Of omdat buitenlandse handelspartners bij ze aankloppen.

Een groeiend aantal mensen maakt dan ook zakenreizen. Anderen worden voor een langere tijd uitgezonden naar het buitenland om daar als expat te werken. Bijvoorbeeld om een nieuwe vestiging op te zetten.
themapaginas mijn personeel

Handige tips

  • Oriënteer je vantevoren op de risico's en probeer die te vermijden of beperken. In sommige landen en regio’s bestaat bijvoorbeeld een grotere kans dan gemiddeld op berovingen en andere criminaliteit.
  • Maak een reisplan. Dit geeft houvast onderweg en verkleint de kans dat zaken over het hoofd worden gezien. Mogelijke onderdelen van een reisplan zijn de reisdoelen, een reisschema en een begroting.
  • Laat je goed adviseren. Bijvoorbeeld over de risico’s bij een zakenreis of verblijf als expat. Een verzekerings­adviseur kan je hierbij helpen.

Belangrijkste risico's

Ziektekosten

Ziektekosten kunnen per land enorm verschillen. Daarbij is het goed om te weten dat de Nederlandse zorgverzekering alleen het tarief vergoedt dat hier gebruikelijk is. Komt een werknemer tijdens een zakenreis bijvoorbeeld in het ziekenhuis terecht? En vallen de kosten hoger uit? Dan komen die voor zijn rekening.

Een particuliere reisverzekering biedt meestal geen uitkomst. Want in veel gevallen is er geen dekking voor zakelijke reizen.

Ongeval

Bij dit risico is een verkeersongeval misschien het eerste wat in je opkomt. Maar je kunt ook denken aan een acute vergiftiging of een zonnesteek. Soms heeft dit ingrijpende gevolgen voor een werknemer. Zoals blijvende invaliditeit of overlijden.

Diefstal

Zakenreizigers zijn een interessante prooi voor dieven. Ze zijn namelijk veel op pad met waardevolle spullen. En tijdens een zakenreis klappen ze op allerlei plekken hun laptop open. Dit maakt diefstal een belangrijk risico.

Bespreek met een adviseur

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024