Nick Faken van Kruim in Gouda
Nick Faken van Kruim in Gouda

Doorlopende Evenementenverzekering

Kan je evenement door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan? Met onze Doorlopende Evenementenverzekering voor horecabedrijven zijn je kosten gedekt.

Wat is een evenementenverzekering?

Veel horecaondernemers organiseren regelmatig kleine evenementen, zoals een optreden met Koningsdag, een bruiloft of een kookworkshop. Kan je evenement niet doorgaan of wordt deze uitgesteld vanwege bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, een ongeval van een artiest of een flinke waterschade? Dan heeft dit financiële gevolgen. Hiervoor kun je een doorlopende evenementen­verzekering afsluiten als aanvulling op onze Bedrijfsschadeverzekering.
In het kort

Wat verzeker je met onze Doorlopende Evenementenverzekering?

Wel verzekerd

  • De annulering van een onbeperkt aantal evenementen in Nederland als deze door onvoorziene omstandigheden niet door kunnen gaan
  • Denk bij onvoorziene omstandigheden aan: een onbruikbare locatie door wateroverlast, storm of brand; extreme weersomstandigheden of nationale rouw; een organisator of belangrijke spreker/artiest die plotseling overlijdt.
  • Je kunt kiezen uit een verzekerd bedrag van € 2.500,-, € 5.000,-, € 10.000,- of € 15.000,-
  • Je kunt de verzekering uitbreiden met een ongevallendekking voor maximaal 25 personen (uitkering van € 5.000,- bij overlijden en € 25.000,- bij blijvende invaliditeit)
  • Er geldt geen eigen risico

Niet verzekerd

  • Schade door contractbreuk van partijen die bij het evenement betrokken zijn
  • Schade die ontstaat doordat er geen vergunning verkregen wordt 
  • De ongevallendekking geldt niet voor een ongeval dat is ontstaan doordat een verzekerde onder invloed van alcohol was

Wat kost een doorlopende evenementenverzekering?

De kosten van deze verzekering zijn afhankelijk van het gekozen verzekerd bedrag en eventuele aanvullende dekkingen. Hieronder vind je een premievoorbeeld van een doorlopende evenementenverzekering voor een restaurant. Dit is een indicatie, de exacte premie kan nog afwijken.

Premievoorbeeld

Horeca
Soort bedrijf
Restaurant
Verzekerd bedrag annulering
€ 5.000,-

Premievoorbeeld

Horeca
Soort bedrijf
Restaurant
Verzekerd bedrag annulering
€ 5.000,-

Premievoorbeeld

Soort bedrijf
Verzekerd bedrag annulering

Dit product maakt onderdeel uit van ons mkb-pakket CompleetVerzekerd Horeca. Als je hierbinnen meerdere verzekeringen combineert, profiteer je van aantrekkelijke voordelen, zoals pakketkorting die kan oplopen tot 10%. Je adviseur vertelt er graag meer over.

Advies op maat

Wil je weten wat een doorlopende evenementenverzekering voor je bedrijf kost? Vraag dan een offerte aan bij een onafhankelijk adviseur.

De voordelen

Veelgestelde vragen

Handige links

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024