Mijn bedrijf

Zorgeloos ondernemen

Ondernemen is prachtig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Want: wat als je arbeidsongeschikt raakt? Of als je te maken krijgt met brand, diefstal of een schadeclaim? Ook dan wil je het liefste gewoon jouw bedrijf blijven runnen, toch? Met onze verzekeringen kun je zorgeloos blijven ondernemen. Naast verzekeringen voor jouw bedrijf, bieden wij verzekeringen voor jezelf of je personeel.

Aansprakelijkheid

Een beroepsfout of een ongeval in jouw kantoor: als je te maken krijgt met een schadeclaim kunnen de gevolgen groot zijn.

aansprakelijkheidsverzekering-detailhandel-mobiel

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van een zakelijk conflict.

Bedrijfspand en Inventaris

Wat ben je zonder jouw bedrijfsgebouw en de spullen die je op kantoor gebruikt?

Bedrijfscontinuïteit

Jouw bedrijf moet blijven draaien. Anders mis je omzet terwijl je vaste lasten gewoon doorlopen.

Cybercrime

Jouw bedrijf ligt plat, bedrijfsgevoelige informatie of klantgegevens liggen op straat: cybercriminelen kunnen jouw bedrijf flink beschadigen. Cyberrisk richt zich in eerste instantie op het voorkomen van cybercrime. Wanneer het je toch overkomt, helpen we je bij het herstellen van de schade. En als dat niet mogelijk is, ontvang je een financiële vergoeding.

Evenementen

Een evenement organiseren brengt ook risico’s met zich mee: wat als het op het laatste nippertje niet door kan gaan of als een van je gasten een ongeval krijgt op het evenemententerrein?

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Maak een afspraak

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024