Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort
Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort

Verzekeringen voor mijn bedrijf

Om zorgeloos te kunnen ondernemen, heb je de juiste verzekeringen nodig. Wat als je te maken krijgt met een schadeclaim? Of met schade door een calamiteit? Met de juiste verzekeringen kan jouw bedrijf elke storm doorstaan. Doe je voordeel met het advies van een onafhankelijk adviseur of bekijk op deze pagina welke thema’s en verzekeringen belangrijk zijn voor jouw bedrijf.
Naast verzekeringen voor je bedrijf hebben we ook verzekeringen voor je personeel en verzekeringen voor jezelf.
Bekijk hieronder belangrijke thema’s voor je bedrijf.

Aansprakelijkheid

Een beroepsfout of een ongeval in jouw kantoor: als je te maken krijgt met een schadeclaim kunnen de gevolgen groot zijn.

Rechtsbijstand

Bij een zakelijk conflict kunnen de juridische kosten hoog oplopen. Een rechtsbijstandsverzekering verzekert je van juridische hulp en vergoedt de kosten.

Bedrijfspand en inventaris

Wat ben je zonder jouw bedrijfsgebouw en de spullen die je op kantoor gebruikt? Een goede verzekering is een bescherming van jouw kostbare bedrijfsuitrusting.

Verkeer en vervoer

Ben jij of zijn je medewerkers vaak op pad? Dan kan er onderweg altijd iets gebeuren! Met de juiste verzekeringen ga je met een gerust gevoel de weg op.

Bedrijfscontinuïteit

Jouw bedrijf moet blijven draaien, ook als je te maken krijgt met schade. Anders mis je omzet terwijl je vaste lasten gewoon doorlopen.

Cybercrime

Voorkom dat jouw bedrijf gehackt wordt door cybercriminelen. Een goede verzekering zet in op preventie en helpt je snel weer op weg mocht je toch het slachtoffer worden van cybercrime.

Evenementen

Een evenement organiseren brengt ook risico’s met zich mee. Wat als het op het laatste nippertje niet door kan gaan of als een van je gasten een ongeval krijgt op het evenemententerrein?

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste verzekeringen voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Maak een afspraak

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024