Mijn bedrijf

Zorgeloos ondernemen

Ondernemen is prachtig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Want: wat als u arbeidsongeschikt raakt? Of als u te maken krijgt met brand, diefstal of een schadeclaim? Ook dan wilt u het liefste gewoon uw bedrijf blijven runnen, toch? Met onze verzekeringen kunt u zorgeloos blijven ondernemen. Naast verzekeringen voor uw bedrijf, bieden wij verzekeringen voor uzelf of uw personeel. 

Aansprakelijkheid

Een beroepsfout of een ongeval in uw kantoor: als u te maken krijgt met een schadeclaim kunnen de gevolgen groot zijn.

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van een zakelijk conflict.

Bedrijfspand en Inventaris

Wat bent u zonder uw bedrijfsgebouw en de spullen die u op kantoor gebruikt?

Bedrijfscontinuïteit

Uw bedrijf moet blijven draaien. Anders mist u omzet terwijl uw vaste lasten gewoon doorlopen.

Cybercrime

Uw bedrijf ligt plat, bedrijfsgevoelige informatie of klantgegevens liggen op straat: cybercriminelen kunnen uw bedrijf flink beschadigen. Cyberrisk richt zich in eerste instantie op het voorkomen van cybercrime. Wanneer het u toch overkomt, helpen we u bij het herstellen van de schade. En als dat niet mogelijk is, ontvangt u een financiële vergoeding.

Evenementen

Een evenement organiseren brengt ook risico’s met zich mee: wat als het op het laatste nippertje niet door kan gaan of als een van uw gasten een ongeval krijgt op het evenemententerrein?

Wilt u een persoonlijk advies?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico’s van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Maak een afspraak

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023