VvE Pakket

Als bestuur van een Vereniging van Eigenaren heb je een verantwoordelijke taak. Tal van zaken vragen om je aandacht, zoals verzekeringen. Je regelt het in één keer goed met het VvE Pakket van De Goudse. Je kunt kiezen uit verzekeringen voor het gebouw, glas, bestuurdersaansprakelijkheid, aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

Belangrijkste voordelen

 • Glas woonruimtes is standaard meeverzekerd. Glas bedrijfsruimtes kan extra meeverzekerd worden.
 • Gemeenschappelijke inventaris is meeverzekerd tot € 10.000,-
 • Bestuurdersaansprakelijkheid en milieuschade is mee te verzekeren.

Voor wie is het VvE Pakket?

 • ondernemers
  Verenigingen van Eigenaren
 • bergruimte
  In Nederland
 • particulier-vinkje
  Die zijn ingeschreven bij de KvK

Wat is verzekerd?

Je kunt de volgende verzekeringen in het pakket opnemen.
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Het VvE Pakket heeft een ruime dekking, maar wij vergoeden niet alles. Er is bijvoorbeeld geen dekking als er sprake is van opzet, roekeloosheid of vermogensdelicten, zoals diefstal, afpersing, verduistering, bedrog of valsheid in geschrifte. En je bent niet verzekerd voor opgelegde boetes en dwangsommen. Je vind een volledige lijst van de uitsluitingen in de Productvoorwaarden. De Rechtsbijstandsverzekering biedt geen dekking voor bouwgeschillen en voor onderlinge geschillen tussen leden van je VvE. Je kunt geen Gebouwenverzekering afsluiten wanneer je VvE-gebouw in het dak geïntegreerde zonnepanelen (indaksysteem) heeft.

Voor de Gebouwenverzekering is het eigen risico € 250,-. Maar er is geen eigen risico bij schade door brand, brandblussing, ontploffing, blikseminslag of overspanning na bliksem. Voor glasschade van woon- en bedrijfsruimtes is het eigen risico € 250,-. Voor aansprakelijkheid is er geen eigen risico bij letselschade, maar wel bij zaakschade (€ 100,-). Voor de overige verzekeringen is er geen eigen risico.
Wat kost het?

Wat kost het?

De kosten van de verzekeringen in het VvE Pakket zijn afhankelijk van de herbouwwaarde van het gebouw en de gekozen aanvullende dekkingen. Hieronder staat een premievoorbeeld van een VvE Pakket. Dit is een indicatie, de exacte premie kan afwijken.

Premievoorbeeld VvE Pakket

Dekking Waarde/ verzekerd bedrag  Bedrag
Gebouwen  Herbouwwaarde € 750.000,- € 66,95
Aansprakelijkheid   Verzekerd bedrag € 2.500.000,- € 14,60
Bestuurdersaansprakelijkheid   Verzekerd bedrag € 250.000,- € 12,50
Rechtsbijstand   € 23,30
Milieuschade   Verzekerd bedrag € 250.000,- € 8,65
Premie per maand
(exclusief assurantiebelasting)
  € 126,00
 

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je VvE? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024