VvE Pakket

Waarom het VvE Pakket?

Als bestuur van een Vereniging van Eigenaren heeft u een verantwoordelijke taak. Tal van zaken vragen om uw aandacht, zoals verzekeringen. U regelt het in één keer goed met het VvE Pakket van De Goudse. U bepaalt zelf wat u erin opneemt en kunt kiezen uit verzekeringen voor het gebouw (incl. glas), bestuurdersaansprakelijkheid, aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Glas wooneenheden en gemeenschappelijke ruimten standaard meeverzekerd
 • particulier-vinkje
  Gemeenschappelijke eigendommen meeverzekerd tot € 10.000,-
 • particulier-vinkje
  Bestuurdersaansprakelijkheid mee te verzekeren

Voor wie is het VvE Pakket?

 • ondernemers
  Verenigingen van Eigenaren
 • bergruimte
  In Nederland
 • particulier-vinkje
  Die zijn ingeschreven bij de KvK

Wat is verzekerd?

U kunt de volgende verzekeringen in het pakket opnemen. 

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Het VvE Pakket heeft een ruime dekking, maar wij vergoeden niet alles. Er is bijvoorbeeld geen dekking als er sprake is van opzet, roekeloosheid of vermogensdelicten, zoals diefstal, afpersing, verduistering, bedrog of valsheid in geschrifte. En u bent niet verzekerd voor opgelegde boetes en dwangsommen. U vindt een volledige lijst van de uitsluitingen in de aanvullende voorwaarden. De rechtsbijstandsverzekering biedt geen dekking voor bouwgeschillen en voor onderlinge geschillen tussen leden van uw VvE.

Voor de gebouwenverzekering is het eigen risico € 250,-. Maar er is geen eigen risico bij schade door brand, brandblussing, ontploffing, blikseminslag of overspanning na bliksem. Voor glasschade is het eigen risico € 250,-. Maar u kunt dit ook afkopen. Voor aansprakelijkheid is er geen eigen risico bij letselschade maar wel bij zaakschade (slechts € 100,-). Voor de overige verzekeringen is er geen eigen risico.
Wat kost het?

Wat kost het?

De premie is onder andere afhankelijk van de herbouwwaarde van uw gebouw. Neem voor meer informatie contact op met een onafhankelijke adviseur.
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden VvE Pakket
Aanvullende Voorwaarden VvE Pakket Aansprakelijkheid
Aanvullende Voorwaarden VvE Pakket Bestuurdersaansprakelijkheid
Aanvullende Voorwaarden VvE Pakket Gebouwen
Aanvullende Voorwaarden VvE Pakket Ongevallen
Aanvullende Voorwaarden VvE Pakket Rechtsbijstand

Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, helpt uw adviseur u daar graag aan.

Veelgestelde vragen

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw VvE? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023