Claire Warneke van Keet in Rotterdam
Claire Warneke van Keet in Rotterdam

Evenementen

Heb je er weleens bij stilgestaan dat je evenement in het water kan vallen? Omdat een belangrijke spreker afzegt of omdat er een ongeval gebeurt op je evenemententerrein. Bekijk de risico’s voor jouw evenement en hoe je die kunt beperken of verzekeren.

Advies op maat? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met je mee!

Belangrijkste risico's

Je evenement wordt afgeblazen of uitgesteld


Extreme weersomstandigheden, een plotselinge wegafsluiting of een belangrijke artiest die ernstig ziek wordt: er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je evenement (tijdelijk) wordt afgeblazen.

Een ongeval tijdens het evenement


Wat als een van je medewerkers of vrijwilligers een ongeval krijgt tijdens (het opbouwen van) jouw evenement?

Handige tips

  • Regel het papierwerk! Misschien niet je favoriete klus, maar wel onmisbaar voor een geslaagd evenement. Bedenk dat je in bepaalde gevallen een evenementenvergunning nodig hebt. Soms hoef je jouw evenement alleen te melden bij de gemeente.
  • Laat je goed adviseren. Bijvoorbeeld over het afdekken van risico’s bij evenementen. Een verzekeringsadviseur kan je hierbij helpen.

Evenementen in de horeca

Evenementen in de horeca

Evenementen zijn in de horeca steeds meer in trek. Je speelt wellicht in op deze trend door aantrekkelijke activiteiten te bedenken. Bijvoorbeeld een kookworkshop, een wijnproeverij of een optreden op Koningsdag.

Je trekt hiermee niet alleen nieuwe gasten aan. Ook vergroot je de kans dat zij hun positieve ervaringen delen met bekenden. Mond-tot-mondreclame dus!
Themapagina mijn bedrijf

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024