Claire Warneke van Keet in Rotterdam
Claire Warneke van Keet in Rotterdam

Evenementen

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat uw evenement in het water kan vallen? Omdat een belangrijke spreker afzegt of omdat er een ongeval gebeurt op uw evenemententerrein. Bekijk de risico’s voor uw evenement en hoe u die kunt beperken of verzekeren.

Advies op maat? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met u mee!

Belangrijkste risico's

Uw evenement wordt afgeblazen of uitgesteld


Extreme weersomstandigheden, een plotselinge wegafsluiting of een belangrijke artiest die ernstig ziek wordt: er zijn genoeg redenen te bedenken waarom uw evenement (tijdelijk) wordt afgeblazen.

Een ongeval tijdens het evenement


Wat als een van uw medewerkers of vrijwilligers een ongeval krijgt tijdens (het opbouwen van) uw evenement?

Handige tips

  • Regel het papierwerk! Misschien niet uw favoriete klus, maar wel onmisbaar voor een geslaagd evenement. Bedenk dat u in bepaalde gevallen een evenementenvergunning nodig heeft. Soms hoeft u uw evenement alleen te melden bij de gemeente.
  • Laat u goed adviseren. Bijvoorbeeld over het afdekken van risico’s bij evenementen. Een verzekeringsadviseur kan u hierbij helpen.

Evenementen in de horeca

Evenementen in de horeca

Evenementen zijn in de horeca steeds meer in trek. U speelt wellicht in op deze trend door aantrekkelijke activiteiten te bedenken. Bijvoorbeeld een kookworkshop, een wijnproeverij of een optreden op Koningsdag.

U trekt hiermee niet alleen nieuwe gasten aan. Ook vergroot u de kans dat zij hun positieve ervaringen delen met bekenden. Mond-tot-mondreclame dus!
Themapagina mijn bedrijf

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023