Hugo Nagtzaam van De Bende in Rotterdam

Ongevallenverzekering Collectief

Waarom de Ongevallenverzekering Collectief?

Heeft u medewerkers in dienst? Dan is er altijd het risico dat zij een ongeval krijgen. De Ongevallenverzekering Collectief biedt u een aantrekkelijke oplossing op het gebied van goed werkgeverschap en is ook geschikt voor verenigingen en stichtingen. We bieden niet alleen financiële dekking bij ongevallen, maar ook preventieve diensten om een ongeval te voorkomen. En als het dan toch fout gaat, helpen we u om ervoor te zorgen dat uw werknemer waar mogelijk weer aan de slag gaat. Er is bijvoorbeeld een vergoeding voor omscholing van maximaal € 10.000,-.
Vraag een offerte aan

Belangrijkste voordelen

 • particulier-vinkje
  Financiële vergoeding bij overlijden of blijvende invaliditeit
 • particulier-vinkje
  Budgetten voor o.a. omscholing en werkplekaanpassing
 • particulier-vinkje
  Al vanaf € 2,50 per maand per werknemer

Bekijk deze verzekering ook voor

Voor wie is de Ongevallenverzekering Collectief?

 • alleenstaand
  Werkgevers
 • gezin
  Verenigingen (geen sportverenigingen)
 • event
  Stichtingen

Wat is verzekerd bij de Ongevallenverzekering Collectief?

U kiest zelf welk bedrag u wilt verzekeren voor overlijden en arbeidsongeschiktheid.
Ook dragen wij bij in de kosten om een arbeidsongeschikte werknemer weer aan het werk te helpen. U bent verzekerd voor de kosten van omscholing (tot € 10.000,-) en aanpassing van werkplek, auto of huis (tot € 5.000,-).

U kunt kiezen uit twee soorten dekkingen.

 • Uw medewerkers zijn 24 uur per dag verzekerd, zeven dagen per week.
 • Uw medewerkers zijn alleen verzekerd voor ongevallen op het werk en onderweg van huis naar het werk en terug.

Alle werknemers zijn verzekerd. En ook bezoekers* en stagiairs; voor hen geldt een standaardbedrag (€ 5.000,- bij overlijden en € 25.000,- bij volledige blijvende invaliditeit).
De Ongevallenverzekering Collectief kan ook worden afgesloten door stichtingen en verenigingen (geen sportverenigingen). Raadpleeg de polisvoorwaarden voor meer gedetailleerde informatie.

*Bezoekers zijn niet verzekerd als uw bedrijf of instelling is gericht op het ontvangen van bezoekers (winkels, attractieparken, horeca, publiekelijk toegankelijke gebouwen, enzovoort).

Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Er zijn ongevallen waarbij er geen recht is op een uitkering. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van opzet of een misdaad. Of wanneer een ongeluk het gevolg is van sommige ziektes of gevaarlijke sporten, of wanneer alcohol de oorzaak is. Voor sommige vergoedingen geldt een maximum. U leest hierover meer in de polisvoorwaarden.
Wat kost het?

Wat kost de Ongevallenverzekering Collectief?

De Ongevallenverzekering Collectief is er al vanaf € 2,50* per maand per werknemer. De premie hangt af van de dekking die u kiest. Hoeveel premie u betaalt, hangt onder andere af van het soort bedrijf dat u heeft en het aantal werknemers.

Pakketkorting

De Ongevallenverzekering Collectief is onderdeel van CompleetVerzekerd Mijn personeel, het totale pakket personeelsverzekeringen van De Goudse. Sluit u naast deze verzekering(en) een andere personeelsverzekering? Dan kan uw pakketkorting oplopen tot 10%. Daarnaast betaalt u bij twee of meer verzekeringen uit dit pakket geen toeslag bij termijnbetaling.

*voorbeeld is bij 2 werknemers, zakelijke dienstverlening, € 30.000,- jaarloon per persoon verzekerd.
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Algemene Voorwaarden CompleetVerzekerd Mijn Personeel
Aanvullende Voorwaarden Ongevallenverzekering Collectief Vaste bedragen, activiteitendekking
Aanvullende Voorwaarden Ongevallenverzekering Collectief Vaste bedragen
Aanvullende Voorwaarden Ongevallenverzekering Collectief Jaarloonsom

Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, kunt u die opvragen via inkomen@goudse.com.

Voorkom ongevallen

Denk na over de volgende preventiemaatregelen:

 • Met een RI&E voorkomt u risico’s en kunt u snel schakelen als er écht een probleem ontstaat.
 • Leid één of meerdere medewerkers op tot Preventiemedewerker. Dit is een medewerker die zich, naast zijn normale functie, inzet om ongevallen en verzuim te helpen voorkomen. Naast zijn adviserende taak, werkt de preventiemedewerker mee aan het uitvoeren van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) en de verbetermaatregelen die daaruit voortkomen.
 • In een noodsituatie is het belangrijk dat er onmiddellijk hulpverlening is, door personen die weten wat zij moeten doen. Geef daarom medewerkers op voor de Training Bedrijfshulpverlener

Veelgestelde vragen

Bieden jullie alleen financiële dekking?
Nee, uw persoonlijke VerzuimCoach ondersteunt u ook bij het voorkomen van ongevallen. En om een arbeidsongeschikt werknemer weer aan het werk te helpen is er een vergoeding voor de kosten van omscholing (tot € 10.000,-) en voor werkplek-, auto- of huisaanpassingen (tot € 5.000,-).
Geldt de dekking ook voor bezoekers en stagiaires?
Ja, tenzij uw bedrijf is gericht op het ontvangen van bezoekers (winkel, bioscoop, bank, etc.).
Geldt de dekking altijd?
Dat bepaalt u zelf. U kunt kiezen voor een dekking die 24 uur per dag geldt. Maar u kunt ook kiezen voor alleen dekking tijdens het werk en onderweg van en naar het werk, dus voor een bedrijfsongeval.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur