Thomas de Groen en Kitty Smeeten van Hands off my chocolate in Amsterdam
Thomas de Groen en Kitty Smeeten van Hands off my chocolate in Amsterdam

Verkeer en vervoer

Zijn u of uw personeel regelmatig op pad voor uw bedrijf? Dan kan er altijd iets gebeuren onderweg! Bekijk de risico’s die u onderweg loopt en hoe u die kunt beperken of verzekeren. 

Wilt u weten welke verzekering voor verkeer en vervoer het beste bij uw bedrijf past? Een onafhankelijk adviseur denkt graag met u mee!

Belangrijkste risico’s

Verkeersongeval tijdens het werk

Krijgt een van uw medewerkers een ongeval in het verkeer tijdens het werk? Dan bent u als werkgever meestal aansprakelijk voor de schade aan uw medewerker en de ander. Zorg dus dat u het goed regelt!

Diefstal van- of -uit uw bedrijfsauto

Het aantal diefstallen uit bedrijfsauto’s neemt de afgelopen jaren flink toe. Ook kunnen criminelen er met uw auto vandoor gaan. 

Handige tips

  • Maak goede afspraken met uw medewerkers. Bijvoorbeeld dat zij een gordel dragen als zij voor u op pad zijn. En nooit achter het stuur bellen. 
  • Maak het dieven niet te makkelijk! Zo kunt u een bedrijfsauto parkeren op een afgesloten bedrijfsterrein. Bekijk de website van Kiwa SCM voor meer tips.
  • Laat u goed adviseren. Bijvoorbeeld over het afdekken van risico’s rondom verkeer en vervoer.

Bespreek met een adviseur

Bedrijfsauto's en medewerkers

Bedrijfsauto's en medewerkers

Verkeer en vervoer houden de Nederlandse economie draaiende. Bedrijfsauto’s horen niet voor niets tot de belangrijkste bedrijfsmiddelen. Ondernemers en hun personeel leggen hiermee jaarlijks miljarden kilometers af. Van deze kilometers nemen bestelauto’s en vrachtauto’s het grootste deel voor hun rekening.

U bent uiteraard zuinig op uw vervoermiddelen en de goederen die u vervoert. Maar nog zuiniger bent u op uw medewerkers. Zij zijn elke dag voor u op pad en dat houdt u graag zo. Als ondernemer wilt u risico’s rondom verkeer en vervoer dan ook zo veel mogelijk beperken.


Themapagina mijn bedrijf

Beveilig uw vervoersmiddelen

Preventie

Een alarmsysteem en startonderbreker zijn natuurlijk standaard preventiemiddelen voor uw (bestel)auto. En met een peilzender kunt u uw voertuig bijvoorbeeld nauwkeurig lokaliseren na een diefstal. Gecombineerd met een voertuigvolgsysteem voldoet u aan de hoogste verzekeringseisen en bent u criminelen veel te slim af. De laadruimte van uw bestelbus of vrachtauto beveiligt u goed met de Carbolt 103.

Dit en meer vindt u in de Preventiezaak. Met flinke korting als u bij ons verzekerd bent.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023