Aansprakelijkheidsverzekering

Hoe zorgvuldig u ook werkt, u kunt als ondernemer altijd te maken krijgen met schadeclaims. Bijvoorbeeld omdat een werknemer een ongeval krijgt of een fout maakt. Dit kan een aanslag betekenen op uw bedrijfskapitaal en daarmee grote gevolgen hebben voor uw onderneming. De Aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse dekt schade aan personen en aan zaken, waardoor u onbezorgd kunt ondernemen.

Voordelen

  • De verzekering is toegespitst op uw branche.
  • Meeverzekering van het voorrisico (maximaal 3 jaar) is mogelijk. U bent dan beschermd als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die vóór de ingangsdatum is ontstaan, maar die pas tijdens de looptijd van de verzekering aan u wordt gemeld.
  • Aansprakelijkheid voor schade aan geleende of gehuurde zaken is voor vrijwel alle branches standaard meeverzekerd tot € 50.000,-.

Kosteloos uitgebreid
De Aansprakelijkheidsverzekering van De Goudse biedt nu extra zekerheid voor dezelfde premie. Dit is gedaan in het belang van uw 'goed werkgeverschap’. Lees meer in het artikel 'Aansprakelijkheid kosteloos uitgebreid'.

Meer informatie over werkgeversaansprakelijkheid en goed werkgeverschap
De laatste jaren is de aansprakelijkheid van werkgevers voor schade van hun medewerkers uitgebreid. Gerechtelijke uitspraken hebben ertoe geleid dat werkgevers op grond van ‘goed werkgeverschap’ aansprakelijk kunnen zijn voor schade die een medewerker heeft opgelopen.

Print deze pagina