Preventiezaak voor de Groothandel

Producten en diensten om schade in uw groothandel te voorkomen

In deze Preventiezaak vindt u producten, diensten en trainingen die u helpen om schade in uw groothandel te voorkomen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven. Bent u bij ons verzekerd? Dan profiteert u bovendien van flinke kortingen!

In de Preventiezaak vindt u ook de modules van het Preventieabonnement. Dit is een abonnement op preventiediensten naar keuze. U kunt kiezen uit acht verschillende modules.

Het Preventieabonnement

Wist u dat maar liefst 60% van de branden wordt veroorzaakt door een gebrek in de elektrische installatie? Met goede preventiemaatregelen kunt u (brand)schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Alleen zijn preventiemaatregelen vaak een kostbare aangelegenheid en is veel werk om het regelen. Daarom is er het Preventieabonnement, een abonnement op preventieve diensten naar keuze. Bekijk bijvoorbeeld de modules Inspectie elektrische installatie en Inbraakalarm, die belangrijk zijn voor de meeste groothandels.

Voordelen:

  • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar
  • U betaalt een vast tarief per maand en hoeft zelf geen grote investeringen te doen
  • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u
Meer informatie over het Preventieabonnement