Carbolt 103 complete laadruimtebeveiliging

Wat is de Carbolt 103 complete laadruimtebeveiling?

Wat is de Carbolt 103 complete laadruimtebeveiling?

Stelt u zich eens voor: wel een opdracht, maar geen gereedschappen en materialen... Dat betekent ook geen inkomsten. U voorkomt het met de Carbolt 103 van HB-Pro, een complete mechanische laadruimtebeveiliging voor de zijdeur en achterdeuren (of klep) van uw bestelauto. Zo zijn de materialen in uw bestelauto optimaal beschermd tegen inbraak.

De Carbolt 103 is een slot voor maximaal twee laadruimtedeuren (zijdeur en achterdeuren of klep). De basisunit bedient u in de cabine. Door het indrukken van een cilinder gaan de deuren op slot. Door met een sleutel de cilinder weer te ‘openen’ gaan de sloten weer open. Het anti-diefstalslot is niet uit te boren. Bekijk de promotievideo die meer uitleg geeft over de voordelen van dit systeem.

Met de Carbolt 103 voldoet u aan de beveiligingseisen voor de Vervoerverzekering Eigen Goederen. Hierdoor is uw eigen risico in geval van diefstal of vandalisme slechts € 100,-. (Als u niet aan de beveiligingseisen voldoet, is uw eigen risico in geval van diefstal of vandalisme 20% van het verzekerd bedrag.)

Voordelen

  • U heeft complete laadruimtebeveiliging die te bedienen is met één sleutel in de cabine.
  • Met een robuust slot, dat is getest in de praktijk.
  • Inclusief montage van de Carbolt 103.
  • En vindt plaats op uw eigen locatie.
Vraag aan
HB-PRO-Carbolt-103

Prijs

Prijzen in overleg met HB-Pro. Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting!

De montage wordt bij u op locatie verzorgd door HB-Pro en zit bij de prijs inbegrepen.
Vraag aan

In samenwerking met

logo-hb-pro