Arno van Eijmeren van Barrelproof in Rotterdam
Arno van Eijmeren van Barrelproof in Rotterdam

Risicobewust ondernemen

Ondernemen is prachtig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Als je pech hebt, kan één gebeurtenis zelfs het einde van jouw bedrijf betekenen. Denk bijvoorbeeld aan brand of een aansprakelijkheidsclaim. En wie had de coronacrisis zien aankomen? Wat doe je als zoiets je overkomt? Heb je een plan b?

Ondernemen is vooruitzien. Daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van jouw risico’s. Wil je hulp bij het in kaart brengen hiervan? Kies dan voor professioneel risicomanagement. Zo kun je bepalen welke risico’s je zelf kunt nemen, welke je kunt voorkomen of beperken en voor welke het verstandig is een verzekering af te sluiten. Een Erkend MKB-adviseur kan je hierbij helpen.

Hoe werkt risicomanagement?

Goed inzicht in je bedrijfs- en ondernemersrisico’s is essentieel voor de toekomst van jouw bedrijf.
Houd grip op je risico’s in 3 stappen.

Waarom mijn risico's in kaart laten brengen door een adviseur?

Waarom mijn risico's in kaart laten brengen door een adviseur?

Bij De Goudse geloven we meer dan ooit in de kracht van de onafhankelijke adviseur. Een die jouw situatie in kaart brengt en werkt op basis van risicomanagement. Hiervoor hebben wij het kwaliteitsstempel Erkend MKB-adviseur ontwikkeld.
 

Zo’n adviseur helpt je met veel meer dan alleen verzekeringen. Je krijgt bijvoorbeeld ook een beeld van de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

 

Klik op het vergrootglas in de infographic om deze te vergroten.

Maak een afspraak met een adviseur

Bekijken

Voordelen van een Erkend MKB-adviseur

  • search
    Actueel inzicht in bedrijfsrisico's
  • wettelijk
    Brede branchekennis
  • persoonlijke dienstverlening
    Helpt u met de beste oplossing

Hoe ga je om met jouw risico's?

Verzekeren is niet de enige oplossing om met jouw risico’s om te gaan. Je kunt schade ook voorkomen of beperken met preventiemaatregelen. Dit zijn onze oplossingen.

Het Preventieabonnement


Schade beperken of voorkomen met preventiemaatregelen, zoals een inbraakalarm, een veilige elektrische installatie of beveiligingscamera's? Met een Preventieabonnement voldoe je eenvoudig aan de eisen van Arbowet, overheid en verzekeraar.

De Preventiezaak


In de Preventiezaak vind je producten en diensten om risico’s te minimaliseren. Ben je ondernemer en bij De Goudse verzekerd?
Dan profiteert je van aantrekkelijke aanbiedingen bij gespecialiseerde bedrijven.

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil mijn risico's in kaart brengen

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024