Carbolt 101 achterdeur- en aanhangerbeveiliging

Wat is de Carbolt 101 achterdeur- en aanhangerbeveiliging?

Wat is de Carbolt 101 achterdeur- en aanhangerbeveiliging?

Stelt u zich eens voor: wel een opdracht, maar geen gereedschappen en materialen... Dat betekent ook geen inkomsten. U voorkomt het met Carbolt 101 van HB-Pro, een robuust beveiligingssysteem voor de achterdeuren en aanhanger van uw bestel- of vrachtauto. Zo zijn de materialen in uw bestelauto optimaal beschermd tegen inbraak. Zijdeurbeveiliging en raamroosters zijn ook mogelijk. Zo blijven uw deuren gesloten en kan uw aanhanger niet losgekoppeld worden.

Met de Carbolt 101 voldoet u aan de beveiligingseisen voor de Vervoerverzekering Eigen Goederen. Hierdoor is uw eigen risico in geval van diefstal of vandalisme slechts € 100,-. (Als u niet aan de beveiligingseisen voldoet, is uw eigen risico in geval van diefstal of vandalisme 20% van het verzekerd bedrag.)

Voordelen


  • De Carbolt 101 is geschikt voor elke bestelauto en de meeste vrachtauto’s die een trekhaak hebben.
  • De trekhaak is altijd te gebruiken en de achterdeur is robuust afgeschermd door een metalen koker.
  • De Carbolt 101 zit vast aan de auto en heeft een preventieve uitstraling.
Vraag aan
achterdeurbeveiliging

Prijs

Prijzen in overleg met HB-Pro. Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting!

Montage

  • De Carbolt 101 zonder zijdeurbeveiliging kunt u zelf inbouwen, met behulp van de meegeleverde handleiding.
  • De complete Carbolt 101 met zijdeurbeveiliging kunt zelf inbouwen of laten monteren. De montage wordt dan bij u op locatie verzorgd door HB-Pro.
Vraag aan

In samenwerking met

logo-hb-pro

Misschien ook interessant voor u?