BearLock Excellent (NRK-FK) versnellingsbakslot

Wat is het BearLock (NRK-FK) versnellingsbakslot?

Wat is het BearLock (NRK-FK) versnellingsbakslot?

Steeds vaker worden elektronische beveiligingssystemen van auto’s omzeild. Dit slot biedt de oplossing. Het is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom. Het blokkeert de versnelling of stuuras, waardoor diefstal onmogelijk is. Omdat het volledig mechanisch is, zonder (elektronische) koppeling met andere systemen, zijn storingen en falen uitgesloten.

Het slot vormt één geheel met het chassis van de auto. Eenmaal ingebouwd is het niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto en het chassis ernstig te beschadigen. Dit maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Het slot is geschikt voor vrijwel alle auto's, bestel- en vrachtauto’s, waaronder automaten en hybrides. Bent u benieuwd of er ook een Bearlock voor uw auto is? Neem dan contact op met Bearlock-Nederland, via de website bearlock.nl of bel (0527) 291 430.

Voordelen


BearLock blokkeert uw versnelling of stuurkolom, waardoor wegrijden onmogelijk is. De bediening is simpel en snel: u draait de sleutel om en uw auto staat op slot. Sabotage is vrijwel onmogelijk door de robuuste constructie en slimme manier van inbouwen. Bear­Lock is volledig onderhoudsvrij, zeer slijtvast en bijzonder effectief. Bij BearLock krijgt u:

  • 10 jaar garantie
  • 3 (klap)sleutels
  • Een absoluut fraudebestendige sleutelcodekaart
Versnellingsbakslot

Prijs

De prijs van de BearLock Excellent (NRK-FK) is € 592,-. Dit is een indicatie en afhankelijk van de soort auto. Het is inclusief btw.

Inbouwen

BearLock Benelux BV werkt samen met de inbouworganisatie InCarSupport. Deze organisatie heeft een landelijke dekking en biedt de BearLock aan voor de bovengenoemde vaste all-in prijs.
Vraag aan

In samenwerking met

logo-bearlock