PSA-module via ArboNed

Voor het kleinbedrijf

Voor het kleinbedrijf

Wist u dat een derde van het langdurig verzuim een psychische oorzaak heeft? Wanneer een werknemer een burn-out krijgt, duurt dit gemiddeld acht maanden. Dit kan een grote impact hebben op uw bedrijf.

Psychisch verzuim hangt vaak samen met psychosociale arbeidsbelasting (PSA), oftewel factoren binnen de arbeidssituatie die stress veroorzaken. Een PSA-beleid helpt uw organisatie om problemen op de werkvloer te voorkomen. Met de PSA-module van ArboNed regelt u snel en eenvoudig het wettelijk verplichte PSA-beleid. De PSA-module is geschikt voor bedrijven tot en met 35 werknemers.

Voordelen van de PSA-module

  • In één keer de beschikking over alle beleidsverklaringen, hulpmiddelen, professionals en maatregelen die u nodig heeft om te kunnen voldoen aan uw verplichtingen.
  • Minder kans op verzuim(kosten).
  • Een toolkit om uw medewerkers te informeren en ongewenst gedrag en werkdruk te voorkomen.
  • Direct toegang tot de vertrouwenspersoon en of klachtencommissie van ArboNed.
Arboned-broodzaak-groot

De kosten

De PSA-module kost u € 7,75 per medewerker per jaar. Een bedrijfsmaatschappelijk werker van ArboNed vervult de rol van vertrouwenspersoon. Deze vertrouwenspersoon is ook voor u als werkgever beschikbaar voor advies. Het uurtarief is € 150,-. Dit tarief is ook van toepassing als u de bedrijfsmaatschappelijk werker wilt inzetten voor andere zaken dan alleen bij meldingen.
Wanneer u deze dienstverlening afneemt via De Goudse krijgt u een korting van 5%. 

Vraag een offerte aan

In samenwerking met

logo-arboned