Raamroosters bestel- en vrachtauto

Wat zijn raamroosters?

Wat zijn raamroosters?

De raamroosters van HB-Pro bieden bescherming van de ruiten in uw bestel- of vrachtauto. Raamroosters helpen bij het voorkomen van inbraak en bieden bescherming van de ruiten wanneer de spullen in de laadruimte gaan schuiven. U kunt de roosters uitbreiden met zijdeurbeveiliging en een beveiligingssysteem voor de achterdeuren en aanhanger van uw bestel- of vrachtauto (Carbolt 101 achterdeur- en aanhangerbeveiliging).

Voordelen


  • De roosters zijn geschikt voor elke bestelauto en de meeste vrachtauto’s.
  • Hiermee zijn uw ruiten robuust afgeschermd door stalen raamroosters, die vastzitten aan de binnenkant.
  • De raamroosters hebben een preventieve uitstraling.
Vraag aan
raamrooster

Prijs

Raamroosterset achterdeuren

Normale prijs

€ 99,-

De Goudse prijs

€ 79,-

Raamrooster achterklep

Normale prijs

€ 99,-

De Goudse prijs

€ 79,-

Raamrooster zijkant

Normale prijs

€ 99,-

De Goudse prijs

€ 79,-
De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting! Deze prijs geldt alleen voor bestel- en vrachtauto’s met een bouwjaar van 2007 of daarna. Bij oudere auto’s ligt de prijs tussen € 99,- en € 139,-. Neem voor meer informatie contact op met HB-Pro via 06 47 56 75 02 of info@hbro.nl.

Montage
Het plaatsen van de raamroosters is gratis als u ook een Carbolt 101 bestelt. U kunt de set ook eenvoudig zelf inbouwen, met behulp van de meegeleverde handleiding.
Vraag aan

In samenwerking met

logo-hb-pro

Misschien ook interessant voor u?