Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door Perspectief

Wat is het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door Perspectief?

Wat is het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door Perspectief?

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerkers een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden. Hiermee worden zij zich bewust van hun mentale en fysieke gezondheid. Ervaart een medewerker veel stress? Ligt een burn-out op de loer? Loopt uw werknemer risico op hart- en vaatziekten? En zijn er binnen uw branche beroepsziektes? Het PMO geeft uw werknemer direct inzicht, zodat hij gericht maatregelen kan treffen en zo uitval kan voorkomen.

Het PMO van Perspectief start met een algemene, digitale vragenlijst over gezondheidsfactoren en werkomstandigheden. De lijst wordt aangevuld met specifieke onderzoeken, zoals een bloeddrukmeting, glucosetest, cholesteroltest, BMI-bepaling en visustest. Afhankelijk van de functie zijn vervolgonderzoeken mogelijk, zoals een longfunctieonderzoek of een gehoortest. U krijgt de individuele uitkomsten in verband met de privacy wetgeving niet te zien. U ontvangt wel adviezen op afdelings-, groeps- en/of organisatieniveau om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten en de arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Perspectief doet het PMO bij voorkeur op uw locatie omdat dit twee belangrijke voordelen met zich meebrengt.

  • Uw werknemers hoeven niet langer van hun werkplek af dan nodig is.
  • De bedrijfsverpleegkundige krijgt inzicht in het bedrijf en de arbeidsomstandigheden. Dit versterkt de voordelen op preventief gebied.

Perspectief heeft een filmpje gemaakt om uw werknemers te motiveren deel te nemen aan het PMO.

Voordelen


  • Uw werknemer is zich bewust van zijn gezondheid, de ontwikkeling ervan en de risico’s. Hierdoor neemt de kans toe dat hij actiever met zijn gezondheid bezig is. Iemand die goed in zijn vel zit, presteert beter.
Ik heb interesse in dit product
bloeddrukmeter

Prijs

PMO voor administratieve functies

Normale prijs

€ 124,- per medewerker

De Goudse prijs

€ 105,- per medewerker

PMO voor fysiek belastende functies

Normale prijs

€ 180,- per medewerker

De Goudse prijs

€ 153,- per medewerker

Filmpje

Normale prijs

gratis

Goudse prijs

gratis

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. De Goudse prijs geldt als u de Verzuimverzekering met arbodienstverlening van De Goudse afneemt en de arbodienstverlening bij Perspectief is ondergebracht. De genoemde prijzen zijn een indicatie. De exacte prijs per PMO hangt samen met de functie van uw medewerkers.

Vraag een offerte

In samenwerking met

logo-perspectief