Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door ArboNed

Wat is het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door ArboNed?

Wat is het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) door ArboNed?

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerkers een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden. Hiermee worden zij zich bewust van hun mentale en fysieke gezondheid. Ervaart een medewerker veel stress? Ligt een burn-out op de loer? Loopt uw werknemer risico op hart- en vaatziekten? En zijn er binnen uw branche beroepsziektes? Het PMO geeft uw werknemer direct inzicht, zodat hij gericht maatregelen kan treffen en zo uitval kan voorkomen. Uiteraard is dit vertrouwelijk; u krijgt als werkgever de uitslag niet te zien op individueel niveau.

ArboNed biedt u twee mogelijkheden.
  • Wilt u uw werknemers zich bewust laten worden van hun gezondheidssituatie? Zodat zij actiever met hun gezondheid bezig gaan? En wilt u dit persoonlijk en gedegen inzetten, om de kansen op succes te vergroten? Kiest u dan voor het PMO Persoonlijk. Hiermee ondergaan uw werknemers een uitgebreide gezondheidscheck, die bestaat uit een online vragenlijst, aangevuld met een fysiek onderzoek door een van de vitaliteits- en gezondheidsdeskundigen of verpleegkundigen van ArboNed. Loopt uw werknemer een verhoogd gezondheidsrisico, dan krijgt hij desgewenst een adviesgesprek. In de groepsrapportage staat wat u en uw werknemers kunnen doen om de gezondheid te verbeteren en het risico van uitval te beperken.
  • Wilt u snel duidelijkheid over de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers? Kies dan voor het ePMO, het online Preventief Medisch Onderzoek. Uw werknemers krijgen inzicht in hun werkbeleving, de dingen waar zij energie van krijgen en wat stress oplevert. Zij vullen een online vragenlijst in en ontvangen direct een rapport. Desgewenst kan er ook individuele opvolging gegeven worden als daar een indicatie voor is. ArboNed neemt dan contact op met de werknemer om de resultaten te bespreken.

ArboNed biedt u de mogelijkheid om eerst zelf het ePMO kosteloos te proberen. Op basis van uw eigen ervaring kunt u bepalen of u dit aan uw mensen wilt aanbieden.

Voordelen

  • Uw werknemer is zich bewust van zijn gezondheid, de ontwikkeling ervan en de risico’s. Hierdoor neemt de kans toe dat hij actiever met zijn gezondheid bezig is. Iemand die goed in zijn vel zit, presteert beter.
Arboned-PMO

Prijs

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) Prijs
PMO Persoonlijk op offertebasis (afhankelijk van bedrijfsgrootte en bedrijfsrisico’s)
e-PMO: basisvariant met opvolging resultaten € 57,- per medewerker excl. btw
e-PMO: groepsrapportage (min. 15 deelnemers) € 477,50 per groep excl. btw
De genoemde prijzen zijn een indicatie. De exacte prijs per PMO hangt samen met de functie van uw medewerkers.
Vraag een offerte aan

In samenwerking met

logo-arboned