Preventiezaak voor de Detailhandel

Producten en diensten om schade in uw (online) winkel te voorkomen

In deze Preventiezaak vindt u producten, diensten en trainingen die u helpen om schade in uw winkel en online shop te voorkomen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven. Bent u bij ons verzekerd? Dan profiteert u bovendien van flinke kortingen!

In de Preventiezaak vindt u ook de modules van het Preventieabonnement. Dit is een abonnement op preventiediensten naar keuze. U kunt kiezen uit acht verschillende modules.

Het Preventieabonnement

Met goede preventiemaatregelen kunt u schade voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Alleen is het vaak veel werk om het te regelen en het is kostbaar. Daarom is er het Preventieabonnement, een abonnement op preventiediensten naar keuze. Bijvoorbeeld de Module Inbraakalarm of Module Camerabeveiliging. Tegen een gunstig tarief per maand zorgt u dat inbrekers niet zomaar bij u binnen kunnen komen. Deze modules kun u eventueel combineren met de Module Mistgenerator. Zonder zelf grote investeringen te hoeven doen heeft u uw inbraakpreventie op orde.

Voordelen:

  • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar
  • U betaalt een vast tarief per maand en hoeft zelf geen grote investeringen te doen
  • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u
Meer informatie over het Preventieabonnement