Moving Intelligence Terugvindsysteem TV01 Peilzender Mi01

Wat is het Terugvindsysteem TV01 Peilzender (Mi01)?

Wat is het Terugvindsysteem TV01 Peilzender (Mi01)?

Het uiterst kleine Mi01-terugvindsysteem is een innovatie op het gebied van autodiefstal-beveiliging en is geschikt voor elk type voertuig. Het werkt op basis van drie verschillende technologieën om na diefstal uw voertuig nauwkeurig op te kunnen sporen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de combinatie van Radio Frequentie-, GSM- en GPS-technologie en de koppeling met een alarmcentrale. Het systeem heeft een eigen voeding. De Mi01 heeft een minimale levensduur van 5 jaar.

De Mi01 is een VbV/SCM-gecertificeerd Terugvindsysteem en voldoet daarmee aan de vernieuwde eis voor diefstalgevoelige auto’s (TV01). De Mi01 is geschikt als diefstalsysteem én als verplichte aanvulling op een CCV/SCM-Voertuigvolgsysteem bij voertuigen met een specifieke cataloguswaarde of diefstalgevoeligheid. Ook is de Mi01 uiterst geschikt voor de beveiliging van oldtimers.

Voordelen

  • U heeft een volwaardig CCV/SCM (TV01) Terugvindsysteem.
  • Inclusief een officieel CCV/SCM-certificaat.
  • Het systeem heeft wereldwijde dekking.
  • U betaalt geen registratie- en/of aansluitkosten.

Vraag aan

Prijs

Mi01 - CCV/SCM gecertificeerd (TV01) systeem | klasse 'Terugvindsysteem' met eigen voeding (5 jaar)

Normale prijs

€ 399,-

De Goudse prijs

€ 349,-

Abonnementstarief (t.b.v. positiebepaling en diefstalopvolging) € 9,95 per maand.

De prijs is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan profiteert u van flinke korting.
Let op! Voor VbV/SCM-certificering (Voertuigvolgsysteem en Terugvindsysteem) dient een voertuig te beschikken over CCV/SCM klasse 1 gecertificeerde basisbeveiliging (Startonderbreker en/of Alarmsysteem met hellinghoekdetectie). CCV/SCM-gecertificeerde installatie dient plaats te vinden op een overdekte en afsluitbare locatie.

Vraag aan

In samenwerking met

logo-moving-intelligence-2