Ondernemers-AOV

Als ondernemer kunt u eigenlijk niet ziek zijn. Uw werk blijft liggen, u kunt uw afspraken niet nakomen, uw inkomsten lopen terug. Wellicht heeft u zelf de nodige middelen achter de hand. Maar is dit voldoende om uw uitgaven te bekostigen als u geen inkomen heeft uit uw onderneming?

Financiële zekerheid

Met Ondernemers-AOV regelt u financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. U weet vooraf exact wat de hoogte van uw uitkering is bij elk percentage arbeidsongeschiktheid. Zodat belangrijke zaken, zoals het betalen van uw hypotheek, de studie van uw kinderen of uw zorgpremie, als het er op aankomt, gewoon doorlopen.

Eindleeftijd 67 jaar

Zoals bekend, schuift de AOW-gerechtigde leeftijd op naar 67 jaar. Met de Ondernemers-AOV kunt u in veel situaties kiezen voor een eindleeftijd van 67 jaar. Behalve als u een zwaar beroep heeft of zware werkzaamheden uitvoert.

Extra dienstverlening

De Ondernemers-AOV biedt u ook professionele dienstverlening om u bij arbeidsongeschiktheid weer op de been te helpen. En we helpen u bovendien om te voorkomen dat u arbeidsongeschikt wordt. Met preventieve diensten, zoals persoonlijke coaching en de Persoonlijke Gezondheidscheck. De Ondernemers-AOV biedt u dus al vanaf de eerste dag nuttige extra’s.

Bewuste keuze
De Ondernemers-AOV is er voor álle ondernemers. Of u nu starter bent, directeur-grootaandeelhouder, zelfstandige met of zonder personeel of beoefenaar van een vrij beroep.

Met de inkomensindicator krijgt u snel inzicht in uw persoonlijke inkomensrisico in het geval van arbeidsongeschiktheid. Via negen vragen helpen wij u binnen enkele minuten bij het maken van een bewuste keuze: het risico zelf dragen of u verzekeren.

Inkomensindicator

Met de online tool ‘Hoe financier ik mijn AOV?’ berekent u eenvoudig met welk bedrag u uw bruto uurtarief maximaal moet ophogen voor het financieren van uw AOV.

Hoe financier ik mijn AOV?

Onafhankelijke informatie
Wilt u meer weten over het financiële risico bij arbeidsongeschiktheid? U vindt onafhankelijke informatie over deze verzekering op wijzeringeldzaken.nl op de pagina Arbeidsongeschiktheid.

Print deze pagina