Ondernemers-AOV voor huisartsen

Waarom de Ondernemers-AOV voor huisartsen?

Als huisarts kunt u eigenlijk niet ziek zijn. U kunt uw patiënten niet ontvangen, uw inkomsten lopen terug. Wellicht heeft u zelf de nodige middelen achter de hand. Maar zijn die voldoende als u geen inkomen heeft uit uw praktijk?

Zekerheid

Met de Ondernemers-AOV regelt u financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Bovendien heeft u de zekerheid dat wij in geval van arbeidsongeschiktheid alleen beoordelen of u uw eigen werkzaamheden nog kan doen. Wij vragen u dus niet om ander werk te doen dan nu.

Nuttige extra’s

We helpen u om te voorkomen dat u arbeidsongeschikt wordt. Met preventieve diensten, zoals persoonlijke coaching (voor het hele gezin!) en de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Vraag een offerte aan

Belangrijke voordelen

 • particulier-vinkje
  Echt verzekerd voor uw werkzaamheden als huisarts
 • particulier-vinkje
  Tot € 200.000,- verzekerd bedrag mogelijk
 • particulier-vinkje
  Personal coaching voor het hele gezin

Wat is verzekerd bij de Ondernemers-AOV?

U weet vooraf exact wat de hoogte is van uw uitkering bij elk percentage arbeidsongeschiktheid. Ook helpen wij u om weer te gaan werken. Denk bijvoorbeeld aan aanpassing van de werkplek of een coachingtraject. Waar mogelijk dragen we bij in de kosten. In ieder geval kunnen we u helpen aan goede hulpverleners. 
Ook als u gewoon aan het werk bent, heeft u veel aan de Ondernemers-AOV. Wij helpen u namelijk kosteloos om arbeidsongeschiktheid te voorkomen met twee preventieve diensten van onafhankelijke dienstverleners.
 • De Persoonlijke Gezondheidscheck van Niped.
 • Persoonlijke coaching voor u en uw gezinsleden door ICAS.
Daarnaast ondersteunen we u met de AOV-waardemeter. Met dit hulpmiddel brengt u jaarlijks, samen met uw verzekeringsadviseur, uw actuele situatie en wensen in kaart. Ook bespreekt u dan of aanpassing van uw verzekering nodig is. Bent u jonger dan 55 jaar? Dan kunt u in veel gevallen gebruikmaken van het optierecht en uw verzekerde bedrag met maximaal 10% verhogen, zonder dat u hiervoor medische informatie hoeft aan te leveren. 
Wat is niet verzekerd?

Wat is niet verzekerd?

Als u minder dan 25% arbeidsongeschikt bent, krijgt u geen uitkering. U krijgt ook geen uitkering tijdens de periode van het eigen risico. In beide situaties ondersteunen wij u wel om weer (volledig) te gaan werken. In sommige situaties is er geen dekking. Bijvoorbeeld als u de arbeidsongeschiktheid opzettelijk heeft veroorzaakt of als u een ongeluk krijgt terwijl u onder invloed van alcohol of drugs bent.
Wat kost het?

Wat kost de Ondernemers-AOV?

U betaalt een eerlijke premie op basis van uw beroep, uw werkzaamheden en de gekozen dekkingselementen. U kunt kiezen voor een gemiddelde premie die u de hele looptijd betaalt of voor een premie die laag begint en langzaam stijgt naar een tarief dat daarna gelijk blijft.
Uw adviseur helpt u graag bij uw keuzes. In de premie zijn alle kosten verwerkt behalve de kosten voor advies en dienstverlening van uw adviseur. De vergoeding hiervoor spreekt u samen met uw adviseur af.

Premiekorting

Bent u niet ouder dan 50 jaar wanneer u de Ondernemers-AOV afsluit, dan krijgt u aanvangskorting. Dit is 30% in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar.
In plaats daarvan kunt u ook kiezen voor doorlopende korting. U krijgt dan 5% korting zolang uw AOV loopt. Bent u ouder dan 50 jaar, dan is aanvangskorting niet mogelijk maar krijgt u altijd doorlopende korting.

Pakketkorting

De Ondernemers-AOV is altijd onderdeel van het Privé Pakket of van het pakket CompleetVerzekerd, ook als u verder geen verzekeringen bij ons heeft. De Ondernemers-AOV telt mee voor de hoogte van de pakketkorting. Deze korting geldt voor de verzekeringen in het pakket maar niet voor de Ondernemers-AOV zelf. 
Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Bent u al verzekerd bij De Goudse? Dan kan voor u een andere versie van deze voorwaarden gelden. Het juiste versienummer staat op uw polisblad. Als u een eerdere versie nodig heeft, kunt u die opvragen via aov-acceptatie@goudse.com.

Algemene voorwaarden CompleetVerzekerd Mijn bedrijf
Aanvullende Voorwaarden Ondernemers-AOV (CompleetVerzekerd Mijn bedrijf)
Algemene voorwaarden Privé Pakket Online
Aanvullende Voorwaarden Ondernemers-AOV (Privé Pakket Online)
Voorwaarden Ondernemers AOV Voorlopige dekking

 

Wat is mijn inkomen bij arbeidsongeschiktheid?

Wat is mijn inkomen bij arbeidsongeschiktheid?

Bereken met de inkomensindicator uw inkomen als u arbeidsongeschikt raakt. Via negen vragen helpen wij u binnen enkele minuten bij het maken van een bewuste keuze: het risico zelf dragen of u verzekeren.

Inkomensindicator

Interesse? Scherp aanbod!

logo-vp-huisartsenDe Ondernemers-AOV is er voor álle huisartsen. Bent u lid van de VP Huisartsen? Dan bieden wij u een speciaal VPH-tarief. Neem snel contact op met uw adviseur of zoek een adviseur van De Goudse.

Bespreek met een adviseur