Kenteken in autoruiten graveren

Wat is het graveren van het kenteken in autoruiten?

Wat is het graveren van het kenteken in autoruiten?

Auto’s waarvan het kenteken in de ruiten is gegraveerd, zijn minder gewild bij autodieven. Zo verkleint u de kans diefstal. Als uw auto, bestel- of vrachtauto is verzekerd bij De Goudse, kunt u de ruiten kosteloos laten graveren bij Autotaalglas. Daarna krijgt u speciale stickers op uw ruiten, waardoor uw auto een stuk minder interessant wordt voor het dievengilde. Heeft u autoruitschade? Dan heeft u dankzij de stickers altijd de gegevens van de autoruitspecialist bij de hand. In binnen- en buitenland. Wel zo handig.

Voordelen

  • Diefstal van uw auto kan voor veel ellende zorgen en veel geld kosten. De kans hierop wordt veel kleiner als u uw autoruiten laat graven.
  • Dit kan bij een vestiging van Autotaalglas bij u in de buurt. Zonder afspraak: klaar terwijl u wacht, ook op zaterdagochtend.
  • En als uw auto bij ons verzekerd is, kost dit u helemaal niets!
Kenteken-autoruit

Prijs

Kenteken laten graveren in uw autoruiten

Normale prijs

€ 15,-

De Goudse prijs

gratis

De genoemde prijs is inclusief btw. Heeft u een Zakelijke autoverzekering, Bestelautoverzekering, Vrachtautoverzekering of Particuliere autoverzekering bij De Goudse? Dan kunt u de ruiten van die auto op vertoon van uw groene kaart kosteloos laten graveren!

Kom langs:

  • U kunt zonder afspraak terecht bij alle 54 vestigen van Autotaalglas in Nederland.
  • Dit kan van maandag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur.
  • Komt dit niet uit? Bel dan 0800-0828 voor een afspraak. 

In samenwerking met

logo-autotaalglas