Preventiezaak voor de Horeca

Producten en diensten om schade in uw horecazaak te voorkomen

In deze Preventiezaak vindt u producten, diensten en trainingen die u helpen om schade in uw horecazaak te voorkomen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde bedrijven. Bent u bij ons verzekerd? Dan profiteert u bovendien van flinke kortingen!

In de Preventiezaak vindt u ook de modules van het Preventieabonnement. Dit is een abonnement op preventiediensten naar keuze. U kunt kiezen uit acht verschillende modules.

Het Preventieabonnement

U heeft als ondernemer met allerlei risico’s te maken. Zo ontstaan de meeste branden in de horeca door een gebrek in de elektrische installatie. Ook kunnen bakwanden en afzuigkanalen bijvoorbeeld zorgen voor brand vanwege de hoge temperaturen van de olie- of vetproducten. Met goede preventiemaatregelen kunt u dit soort risico’s voorkomen en bovendien zijn ze vaak nodig om een verzekering af te sluiten of een vergunning te krijgen van de gemeente. Daarom is er het Preventieabonnement, een abonnement op preventieve diensten naar keuze. Bijvoorbeeld de modules Controle Bakwand en afzuiginstallatie en Inspectie Elektrische Installatie.

Voordelen:

  • Eenvoudig voldoen aan eisen Arbowet, overheid en verzekeraar
  • U betaalt een vast tarief per maand en hoeft zelf geen grote investeringen te doen
  • Een Veilig Gevoel regelt alles voor u
Meer informatie over het Preventieabonnement