Horeca Rendement Verbeterscan

Wat is de Horeca Rendement Verbeterscan?

Wat is de Horeca Rendement Verbeterscan?

Haal meer uit uw onderneming!

U bent horecaondernemer. U hebt het altijd druk. Daardoor blijft er vaak weinig tijd over om kritisch naar het rendement van uw bedrijf te kijken. Zonde! Want een goed rendement is noodzakelijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Vrijwel alle horecabedrijven kunnen meer winst maken. Vaak al met kleine aanpassingen. Ons Expertisecentrum Horeca biedt daarom de Rendement Verbeterscan aan.

Specialistisch advies

Expertisecentrum Horeca geeft op een praktische manier inzicht én adviezen specifiek gericht op uw onderneming. U krijgt tips over onderwerpen als (prijsstelling op) de menukaart, verbetering van rendement op gerechten, inkoop en personeel. Het Expertise­centrum Horeca heeft deze scan inmiddels uitgevoerd bij honderden horecaondernemers.

We hebben dus ruime ervaring om u meerdere verbeterpunten aan te reiken, die helemaal passen bij uw manier van ondernemen. De kosten van deze Rendement Verbeterscan kunnen al terugverdiend worden met het toepassen van een enkel verbeteradvies, leert de ervaring. Benieuwd geworden naar de Rendement Verbeterscan? Kijk dan eens op de website van Expertisecentrum Horeca.

Voordelen


 • Advies op maat
  U krijgt een gedegen advies op het gebied van rendement, specifiek voor uw horecaonderneming, door dé specialisten in uw branche.
 • Tijdsbesparing
  Door een specialist de analyse uit te laten voeren, kunt u zich richten op uw belangrijkste activiteit: ondernemen.
 • Direct hoger rendement
  Het doorvoeren van een advies levert direct resultaat op en laat verbetering in het rendement zien.
 • Breder inzetbaar
  U kunt de Rendement Verbeterscan gebruiken ter onderbouwing van de potentie van uw horecaonderneming. Bijvoorbeeld in financieringssituaties en/of bijzonder beheer.
Aanvragen

Prijs

De prijs voor een Horeca Rendement Verbeterscan is afhankelijk van de jaaromzet van uw onderneming. 

Onderneming (jaaromzet < € 400.000,-)

Normale prijs

€ 469,-

Goudse prijs

€ 375,-

Onderneming (jaaromzet € 400.000,- t/m € 800.000,-)

Normale prijs

€ 672,-

Goudse prijs

€ 525,-

Onderneming (jaaromzet > € 800.000,-)

Normale prijs

€ 938,-

Goudse prijs

€ 750,-
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. De prijzen zijn geldig als u de scan uiterlijk start op 31-12-2024.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt contact opnemen met Ramon van der Lans, bedrijfsadviseur bij Expertisecentrum Horeca op 06 14 78 18 85 of ramon@expertisecentrumhoreca.nl.

In samenwerking met