Bob Koning en Rodny Heemskerk van TWO-O in Amsterdam
Bob Koning en Rodny Heemskerk van TWO-O in Amsterdam
Moker (blauw)

Specialist in de bouw

Wat als uw klant niet of te laat betaalt? Er wordt ingebroken in uw bestelauto? Of als een van uw medewerkers van een steiger valt? Ondernemen in de bouw is mooi, maar brengt ook risico’s met zich mee. Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de bouw.
Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de bouw

CompleetVerzekerd Bouw

  • Verzekeringen en diensten speciaal voor uw bouwonderneming
  • Stel samen met uw adviseur CompleetVerzekerd Bouw samen
  • Oplossingen op maat voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10% 

Risico's en oplossingen voor bouwondernemers

Risico 1: U wordt aansprakelijk gesteld voor schade


Een medewerker die van de steiger valt of een glasplaat die kapot valt tijdens werkzaamheden: als bouwondernemer kunt u op verschillende manieren aansprakelijk worden gesteld. Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor de bouw verzekert u zich voor schade aan personen en zaken die is veroorzaakt door u of uw medewerker(s). Lees hier hoe u zich optimaal beschermt tegen een aansprakelijkheidsclaim in de bouw.   

Risico 2: Er wordt ingebroken in uw bestelauto


Jaarlijks worden er duizenden ondernemers slachtoffer van inbraak in hun bestelauto. Door het afsluiten van een Vervoerverzekering Eigen Goederen voor de bouw zijn de goederen en gereedschappen in uw vervoermiddel 24/7 verzekerd voor schade en diefstal tijdens vervoer én als ze achterblijven in het voertuig. Met de Bestelautoverzekering verzekert u de schade aan uw bestelauto door (onder andere) diefstal. Lees hier meer over hoe u zich beschermt tegen diefstal in uw bestelauto

Risico 3: Uw medewerker is (langdurig) ziek


Vanwege het fysieke werk en de vaak hoge werkdruk, is het ziekteverzuim in de bouw relatief hoog. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de loondoorbetaling. Daarnaast krijgt u te maken met kosten voor arbodienstverlening, re-integratie en vervanging. Lees hier wat een zieke medewerker in de bouw kost. Met onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening heeft u de loondoorbetaling van uw zieke werknemers gedekt de verzuimbegeleiding goed geregeld en krijgt u een persoonlijke Bouwcoach om u te helpen verzuim te voorkomen en beperken. Daarnaast krijgt u speciale voordelen als u lid bent van Bouwend Nederland.

Risico 4: U raakt arbeidsongeschikt


U gaat er natuurlijk niet vanuit, maar kan iedereen een ongeluk krijgen of ziek worden. Krijgt u zelf met (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid te maken, dan kunt u dit dus maar beter goed voor uzelf geregeld hebben. Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de bouw beschermt u zichzelf tegen inkomensverlies en worden uw re-integratiekosten vergoed. Daarnaast ontvangt u preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen. Lees hier wat een Arbeidsongeschiktheidsverzekering in de bouw kost

Risico 5: Uw klanten betalen te laat (of niet)

Wat als uw klant niet of te laat betaalt? Met een dekking incassobijstand bij een Rechtsbijstandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over niet (op tijd) betalende klanten. Ook staat u er bij zakelijke conflicten niet alleen voor. U krijgt professionele hulp bij (dreigende) juridische conflicten en kunt gratis schriftelijk advies inwinnen over voorwaarden, contracten en vergunningen. Lees meer over wat u als bouwondernemer kunt doen om te voorkomen dat uw klanten niet (of te laat) betalen.

Bekijk alle verzekeringen voor de bouw

CompleetVerzekerd Bouw: specifieke voordelen voor uw bouwbedrijf

Kent u CompleetVerzekerd voor de Bouw al? Stel samen met uw adviseur uw eigen pakket aan verzekeringen en diensten samen. U profiteert van dekkingen met speciale voordelen voor uw bouwbedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%. Bent u lid van Bouwend Nederland? Dan kunt u profiteren van speciale voordelen.
Bart Soldaat van De Bende in Rotterdam
Bart Soldaat van De Bende in Rotterdam
Bart Soldaat van De Bende in Rotterdam
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 16.311 andere bouwondernemers.
Bart Soldaat, De Bende

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023