Bob Koning en Rodny Heemskerk van TWO-O in Amsterdam
Bob Koning en Rodny Heemskerk van TWO-O in Amsterdam
Moker (blauw)

Specialist in de bouw

Wat als uw klant niet of te laat betaalt? Of als een van uw medewerkers van een steiger valt? Ondernemen in de bouw is mooi, maar brengt ook risico’s met zich mee. Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de bouw.

  • Met het CompleetVerzekerd pakket voor de bouw van De Goudse kiest u uit verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor bouwondernemers. 
  • Samen met een onafhankelijk adviseur kiest u de beste verzekeringen voor uw bouwonderneming.
  • Bent u lid van Bouwend Nederland? Dan kunt u profiteren van speciale voordelen.
Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de bouw

CompleetVerzekerd Bouw

  • Verzekeringen en diensten speciaal voor uw bouwonderneming
  • Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%

Risico’s in de bouw

Uw klanten betalen niet

Wat als uw klant niet of te laat betaalt? Veel bouwondernemers krijgen ermee te maken. Omdat u al kosten heeft gemaakt en uw vaste lasten doorlopen kan u financieel in de problemen raken. Lees wat u kunt doen om te voorkomen dat klanten niet (of te laat) betalen

U raakt arbeidsongeschikt

Iedereen kan een ongeluk krijgen of ziek worden. Raakt u arbeidsongeschikt? Dan bestaat de kans dat u uw zaak moet sluiten. U bent dan in één klap uw inkomen kwijt. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

U wordt aansprakelijk gesteld

Een bouwfout of een medewerker die van de steiger valt: als bouwondernemer kunt u op verschillende manieren aansprakelijk worden gesteld. Krijgt u te maken met een aansprakelijkheidsclaim? Dan kan dat flink in de papieren lopen. Lees hoe u zich optimaal beschermt tegen een aansprakelijkheidsclaim.

Er wordt ingebroken in uw bestelauto

Ingebroken in uw bestelauto? Dan bent u niet de enige! In 2017 kreeg de landelijke politie 8.000 aangiftes van diefstal van gereedschap uit voertuigen. Hier leest u hoe u zich beschermt tegen diefstal uit uw bestelauto.

Uw medewerker is langdurig ziek

Werken in de bouw is fysiek zwaar. Bovendien ligt de werkdruk hoog en werken en veel ouderen in de bouw. Het risico op ziekteverzuim ligt daarom hoog. Lees hier wat een zieke medewerker in de bouw kost.

Bart Soldaat van De Bende in Rotterdam
Bart Soldaat van De Bende in Rotterdam
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 11.353 andere bouwondernemers.
Bart Soldaat, De Bende

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022