Vergoeding van WGA-uitkeringen en persoonlijke ondersteuning

Elke werkgever heeft wel eens met zieke werknemers te maken. Gelukkig is het verzuim meestal van korte duur. Maar soms duurt het langer. Is een zieke werknemer na twee jaar nog steeds niet volledig aan het werk? Dan kan dit u nog tien jaar lang veel geld kosten. Met de WGA-eigenrisicoverzekering verzekert u zich voor dit financiële risico.

 

WGA-eigenrisicoverzekering van De Goudse

De WGA-eigenrisicoverzekering biedt u een oplossing voor het financiële risico van arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers. Op deze productpagina leest u onder andere wat dit precies inhoudt en wat er verzekerd is.

12-jarig werkgeversrisico

U kunt de WGA-eigenrisicoverzekering ook afsluiten in combinatie met VerzuimVizier en de ZW-eigenrisicoverzekering van De Goudse. Zo heeft u oplossingen voor de volle twaalf jaar voor al uw personeel. In deze folder leest u er meer over.

Klaar voor (meer) personeel?

Personeel aannemen is een grote stap. Deze handige checklist laat zien in hoeverre u klaar bent voor (meer) personeel. Vul de checklist in en u weet het binnen enkele minuten. U ontvangt na afloop een persoonlijk rapport met tips.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de WGA-eigenrisicoverzekering van De Goudse of een advies over de beste keuze in uw situatie? Dan helpt uw verzekeringsadviseur u graag verder. Heeft u geen adviseur?
U vindt er via onderstaand invulveld eenvoudig een.