Pieter Burger van Prospectt in Gouda
Pieter Burger van Prospectt in Gouda
Steekkar (blauw)

Specialist in de groothandel

Het runnen van een groothandel brengt ook risico’s met zich mee. Wat als een van je medewerkers een ongeval krijgt met een heftruck? Je een van je producten moet terugroepen omdat het onveilig is? Een van je medewerkers langdurig ziek is? Of als er brand ontstaat in jouw groothandel? Met onze verzekeringen voor de groothandel ben je verzekerd voor de grootste risico’s. Zo blijf je zorgeloos ondernemen.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de groothandel

CompleetVerzekerd Groothandel

  • Verzekeringen en diensten speciaal voor jouw groothandel
  • Stel samen met je adviseur je pakket samen
  • Oplossingen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%

Bekijk alle verzekeringen voor groothandels

Risico’s en oplossingen voor groothandels

Risico 1: Je product is onveilig of heeft gebreken 

Is een van je producten onveilig of gebrekkig? Om schade te voorkomen of beperken, zul je deze producten bij je klanten moeten terughalen uit de winkels. Op de Aansprakelijkheidsverzekering is dit risico meeverzekerd, inclusief eventuele voorlichtings- of advertentiekosten.

Risico 2: Er ontstaat brand in jouw groothandel 

Brand in jouw groothandel kan op verschillende manieren ontstaan. Denk aan kortsluiting, een gebrek in de elektrische installatie of het opladen van accu’s van vorkheftrucks. Met onze Inventaris/Goederenverzekering is materiële schade (zoals schade aan inventaris, bedrijfsmeubels, kostbare apparaten en voorraad) na brand gedekt. Na een grote brand komen de bedrijfsactiviteiten vaak tijdelijk stil te liggen. Hierdoor heb je een tijd geen (of minder) omzet, terwijl je vaste lasten en personeelskosten doorlopen. Met een Bedrijfsschadeverzekering ontvang je een vergoeding voor je vaste lasten en misgelopen winst.

Risico 3: Je medewerker krijgt een ongeval 

Krijgt een medewerker een ongeluk met een heftruck? De gevolgen van zo’n ongeluk zijn groot: je producten zijn beschadigd en in het ergste geval loopt je medewerker ernstig letsel op. De Ongevallenverzekering Collectief biedt je medewerker een eenmalige uitkering bij (gedeeltelijk) blijvende invaliditeit. Je ontvangt een vergoeding om je medewerkers mogelijk weer aan de slag te helpen.

Risico 4: Werkmaterieel raakt beschadigd of gaat verloren

Je werkmaterieel kan op diverse manieren beschadigd of verloren raken. Denk aan diefstal, een hevige storm of brand. De Werkmaterieelverzekering geeft je (in bijna alle gevallen) dekking bij diefstal of beschadiging van je materieel.

Risico 5: Je medewerker is (langdurig) ziek

Wanneer een van je medewerkers (langdurig) uitvalt, ben je als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling en re-integratie. Met de Verzuimverzekering met arbodienstverlening ben je goed voorbereid op deze situatie. De verzekering dekt de loondoorbetaling en ontzorgt je op het gebied van verzuimbegeleiding. Je wil verzuim natuurlijk het liefst voorkomen en beperken. Je persoonlijke verzuimcoach helpt je hierbij.
Bekijk alle verzekeringen voor groothandels

CompleetVerzekerd Groothandel: specifieke voordelen voor jouw bedrijf

Met CompleetVerzekerd Groothandel stel je zelf je pakket aan verzekeringen en diensten samen, samen met je adviseur. Je profiteert van dekkingen met speciale voordelen voor je branche. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
groothandel-banner-groot
Ondernemer aan het werk voor hun auto
Thomas de Groen en Kitty Smeeten van Hands off my Chocolate in Amsterdam
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 4.212 andere groothandelaren.

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024