Pieter Burger van Prospectt in Gouda
Pieter Burger van Prospectt in Gouda
Steekkar (blauw)

Specialist in de groothandel

Het runnen van een groothandel brengt ook risico’s met zich mee. Wat als een van uw medewerkers een ongeval krijgt met een heftruck? U een van uw producten moet terugroepen omdat het onveilig is? Een van uw medewerkers langdurig ziek is? Of als er brand ontstaat in uw groothandel? Met onze verzekeringen voor de groothandel bent u verzekerd voor de grootste risico’s. Zo blijft u zorgeloos ondernemen.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de groothandel

CompleetVerzekerd Groothandel

  • Verzekeringen en diensten speciaal voor uw groothandel
  • Stel samen met uw adviseur uw pakket samen
  • Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%

Bekijk alle verzekeringen voor groothandels

Risico’s en oplossingen voor groothandels

Risico 1: Uw product is onveilig of heeft gebreken 

Is een van uw producten onveilig of gebrekkig? Om schade te voorkomen of beperken, zult u deze producten bij uw klanten moeten terughalen uit de winkels. Op de Aansprakelijkheidsverzekering is dit risico meeverzekerd, inclusief eventuele voorlichtings- of advertentiekosten.  

Risico 2: Er ontstaat brand in uw groothandel 

Brand in uw groothandel kan op verschillende manieren ontstaan. Denk aan kortsluiting, een gebrek in de elektrische installatie of het opladen van accu’s van vorkheftrucks. Met onze Inventaris/Goederenverzekering is materiële schade (zoals schade aan inventaris, bedrijfsmeubels, kostbare apparaten en voorraad) na brand gedekt. Na een grote brand komen de bedrijfsactiviteiten vaak tijdelijk stil te liggen. Hierdoor heeft u een tijd geen (of minder) omzet, terwijl uw vaste lasten en personeelskosten doorlopen. Met een Bedrijfsschadeverzekering ontvangt u een vergoeding voor uw vaste lasten en misgelopen winst.  

Risico 3: Uw medewerker krijgt een ongeval 

Krijgt een medewerker een ongeluk met een heftruck? De gevolgen van zo’n ongeluk zijn groot: uw producten zijn beschadigd en in het ergste geval loopt uw medewerker ernstig letsel op. De Ongevallenverzekering Collectief biedt uw medewerker een eenmalige uitkering bij (gedeeltelijk) blijvende invaliditeit. U ontvangt een vergoeding om uw medewerkers mogelijk weer aan de slag te helpen.

Risico 4: Werkmaterieel raakt beschadigd of gaat verloren

Uw werkmaterieel kan op diverse manieren beschadigd of verloren raken. Denk aan diefstal, een hevige storm of brand. De Werkmaterieelverzekering geeft u (in bijna alle gevallen) dekking bij diefstal of beschadiging van uw materieel.

Risico 5: Uw medewerker is (langdurig) ziek

Wanneer een van uw medewerkers (langdurig) uitvalt, bent u als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling en re-integratie. Met de Verzuimverzekering met arbodienstverlening bent u goed voorbereid op deze situatie. De verzekering dekt de loondoorbetaling en ontzorgt u op het gebied van verzuimbegeleiding. U wilt verzuim natuurlijk het liefst voorkomen en beperken. Uw persoonlijke verzuimcoach helpt u hierbij.
Bekijk alle verzekeringen voor groothandels

CompleetVerzekerd Groothandel: specifieke voordelen voor uw bedrijf

Met CompleetVerzekerd Groothandel stelt u zelf uw pakket aan verzekeringen en diensten samen, samen met uw adviseur. U profiteert van dekkingen met speciale voordelen voor uw branche. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
groothandel-banner-groot
Ondernemer aan het werk voor hun auto
Thomas de Groen en Kitty Smeeten van Hands off my Chocolate in Amsterdam
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 4.212 andere groothandelaren.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023