Graag bieden wij u een website die voor u zo goed mogelijk werkt. Daarom gebruiken we cookies, onder andere om uw bezoek aan onze website te analyseren, de getoonde informatie aan te passen aan uw voorkeuren, informatie van social media te tonen en onze advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Cookies worden soms ook geplaatst door derden; zo plaatst YouTube cookies als u via onze site een filmpje bekijkt. Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid.
Specialist in de Horeca
Belangrijkste verzekeringen voor de horeca
CompleetVerzekerd Horeca
- Verzekeringen en diensten op maat voor uw horecazaak
- Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
- Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%
Risico's in de horeca
U raakt arbeidsongeschikt
Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Raakt u arbeidsongeschikt? Dan bestaat de kans dat u uw zaak moet sluiten als u geen vervanger vindt. U zit dan in één klap zonder inkomsten. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Er ontstaat brand
Vlam in de pan, kortsluiting of brandstichting: brand in de horeca kan op tal van manieren ontstaan. De gevolgen van een brand zijn vaak groot. Uw pand en inventaris zijn beschadigd en in het ergste geval moet u (tijdelijk) de deuren sluiten. Lees hier aan welke kosten u moet denken bij een brand in uw restaurant.
Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval
Een chef-kok die zich in de vingers snijdt of een serveerster die uitglijdt op een natte vloer: ongevallen komen in de horeca relatief vaak voor. In 2018 werd 5,4% (NEA 2018) van de werknemers in de horeca slachtoffer van een ongeval. Ruim boven het gemiddelde van 3,1%. Lees hier over de meest voorkomende bedrijfsongevallen in de horeca.
Uw medewerker is langdurig ziek
Valt een van uw medewerkers uit? Dan vindt u door het personeelstekort in de horeca niet zo gemakkelijk iemand anders. Ziekteverzuim wilt u dan ook koste wat het kost voorkomen, toch? Lees hier wat een zieke medewerker in de horeca kost.
Flexwerkers wel of niet verzekeren
Zo'n 45% van de werknemers in de horeca heeft een flexibel contract. Gelden voor hen dezelfde regels rondom ziekteverzuim als voor uw vaste personeel? Goed om te weten als u flexibel personeel in dienst heeft.
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 6.367 andere horecaondernemers.