U raakt arbeidsongeschikt
Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Raakt u arbeidsongeschikt? Dan bestaat de kans dat u uw zaak moet sluiten als u geen vervanger vindt. U zit dan in één klap zonder inkomsten. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Er ontstaat brand
Vlam in de pan, kortsluiting of brandstichting: brand in de horeca kan op tal van manieren ontstaan. De gevolgen van een brand zijn vaak groot. Uw pand en inventaris zijn beschadigd en in het ergste geval moet u (tijdelijk) de deuren sluiten. Lees hier aan welke kosten u moet denken bij een brand in uw restaurant.
Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval
Een chef-kok die zich in de vingers snijdt of een serveerster die uitglijdt op een natte vloer: ongevallen komen in de horeca relatief vaak voor. In 2018 werd 5,4% (NEA 2018) van de werknemers in de horeca slachtoffer van een ongeval. Ruim boven het gemiddelde van 3,1%. Lees hier over de meest voorkomende bedrijfsongevallen in de horeca.