Nick Faken van Kruim in Gouda
Nick Faken van Kruim in Gouda
Cloche (blauw)

Specialist in de Horeca

Brand in de keuken of een chef-kok die zich in de vingers snijdt: ook dan wilt u dat uw horecazaak blijft draaien, toch? Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de horeca. 

  • Met het CompleetVerzekerd pakket voor de horeca van De Goudse kiest u uit verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor horecaondernemers. 
  • Samen met een onafhankelijk adviseur kiest u de beste verzekeringen voor uw horecazaak.
Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de horeca

CompleetVerzekerd Horeca

  • Verzekeringen en diensten op maat voor uw horecazaak
  • Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%

Bekijk het volledige aanbod

Risico's in de horeca

U raakt arbeidsongeschikt

Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Raakt u arbeidsongeschikt? Dan bestaat de kans dat u uw zaak moet sluiten als u geen vervanger vindt. U zit dan in één klap zonder inkomsten. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Er ontstaat brand

Vlam in de pan, kortsluiting of brandstichting: brand in de horeca kan op tal van manieren ontstaan. De gevolgen van een brand zijn vaak groot. Uw pand en inventaris zijn beschadigd en in het ergste geval moet u (tijdelijk) de deuren sluiten. Lees hier aan welke kosten u moet denken bij een brand in uw restaurant.

Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval

Een chef-kok die zich in de vingers snijdt of een serveerster die uitglijdt op een natte vloer: ongevallen komen in de horeca relatief vaak voor. In 2018 werd 5,4% (NEA 2018) van de werknemers in de horeca slachtoffer van een ongeval. Ruim boven het gemiddelde van 3,1%. Lees hier over de meest voorkomende bedrijfsongevallen in de horeca.

Uw medewerker is langdurig ziek

Valt een van uw medewerkers uit? Dan vindt u door het personeelstekort in de horeca niet zo gemakkelijk iemand anders. Ziekteverzuim wilt u dan ook koste wat het kost voorkomen, toch? Lees hier wat een zieke medewerker in de horeca kost

Flexwerkers wel of niet verzekeren

Zo'n 45% van de werknemers in de horeca heeft een flexibel contract. Gelden voor hen dezelfde regels rondom ziekteverzuim als voor uw vaste personeel? Goed om te weten als u flexibel personeel in dienst heeft.

Claire Warneke van Keet in Rotterdam
Claire Warneke van Keet in Rotterdam
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 6.367 andere horecaondernemers.

Persoonlijk advies voor uw situatie? 

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022