Nick Faken van Kruim in Gouda
Nick Faken van Kruim in Gouda
Cloche (blauw)

Specialist in de horeca

Brand in de keuken of een chef-kok die zich in de vingers snijdt: ook dan wilt u dat jouw horecazaak blijft draaien, toch? Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de horeca.
Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de horeca

CompleetVerzekerd Horeca

  • Verzekeringen en diensten met voordelen voor jouw horecabedrijf
  • Stel samen met je adviseur CompleetVerzekerd Horeca samen
  • Oplossingen voor jouw horecabedrijf, je personeel en jezelf
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10%

Bekijk alle verzekeringen voor de horeca


Risico’s en oplossingen voor horecaondernemers

Risico 1: Er ontstaat brand in jouw horecazaak


Is er brand ontstaan in jouw horecazaak? Met een Inventaris/Goederenverzekering en een bedrijfsschadeverzekering voor de horeca hoef je je geen zorgen te maken over de materiële en financiële gevolgen van de brand. De Inventaris/Goederenverzekering verzekert je bedrijfsspullen, zoals je meubels, keukeninrichting en voorraad. Uit de bedrijfsschadeverzekering krijg je in geval van schade een vergoeding voor je vaste lasten en misgelopen winst. Zo kun je snel weer verder met ondernemen.

Risico 2: Schade aan spullen in de garderobe


Is er schade ontstaan aan spullen, zoals jassen of tassen, in de garderobe van jouw horecagelegenheid? Op onze aansprakelijkheidsverzekering zijn deze spullen tot € 1.000,- meeverzekerd.

Risico 3: Je medewerker krijgt een bedrijfsongeval

Een chef-kok die zich in de vingers snijdt, een bezorger die een verkeersongeval krijgt of een serveerster die uitglijdt op een natte vloer: ongevallen komen in de horeca relatief vaak voor. In 2021 werd 4,9% (NEA 2021) van de werknemers in de horeca slachtoffer van een ongeval. Ruim boven het gemiddelde van 2,6%. De Ongevallenverzekering Collectief geeft financiële dekking wanneer een medewerker een ongeval krijgt. Daarnaast krijg je ondersteuning bij het weer op weg helpen van je medewerker.


Risico 4:Je medewerker is langdurig ziek

Valt een van je medewerkers langdurig uit? Dan ben je niet alleen verantwoordelijk voor de loondoorbetaling, maar krijg je ook te maken met kosten voor arbodienstverlening, re-integratie en vervanging. Lees hier wat een zieke werknemer in de horeca kost. Ziekteverzuim wil je dus zoveel mogelijk voorkomen, toch? Op onze verzuimverzekering met arbodienstverlening heb je de loondoorbetaling van je zieke werknemers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Jouw persoonlijke Horecacoach verzuim en personeel helpt bij het voorkomen en beperken van verzuim.

Risico 5: Je raakt zelf arbeidsongeschikt


Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Raak je (langdurig) arbeidsongeschikt? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering heb je jouw inkomen goed verzekerd. Daarnaast ontvang je preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen. Lees meer over de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bekijk alle verzekeringen voor de horeca

CompleetVerzekerd Horeca: specifieke voordelen voor jouw horecabedrijf

Ken je CompleetVerzekerd Horeca al? Stel samen met je adviseur je pakket aan verzekeringen en diensten samen, en profiteer van dekkingen met specifieke voordelen voor jouw horecazaak, je personeel en jezelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
Horeca-banner-groot
Claire Warneke van Keet in Rotterdam
keet op goudse verzekeringen
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 7.528 andere horecaondernemers.

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024