IXXI in Den Bosch
IXXI in Den Bosch
Aktetas (blauw)

Specialist in de zakelijke dienstverlening

Bent u ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Zoals u weet komt dit niet zonder risico’s. Zo kan een beroepsfout u een fikse schadeclaim opleveren, kan uw personeel ziek of arbeidsongeschikt worden en kan uw dure apparatuur beschadigd raken door een brand. Door het afsluiten van de juiste verzekeringen bent u overal op voorbereid en kunt u zorgeloos blijven ondernemen.
Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de Zakelijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening
  • Verzekeringen en diensten voor uw onderneming 
  • Stel samen met uw adviseur uw pakket samen 
  • Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10% 
Alle verzekeringen voor de Zakelijke dienstverlening

Risico’s en oplossingen in de Zakelijke dienstverlening

Risico 1: U wordt aansprakelijk gesteld voor schade aan personen of zaken

U of een van uw medewerkers kan schade veroorzaken aan personen of spullen van anderen. Denk aan de situatie waarin een klant uitglijdt over de trap in uw kantoor. Als werkgever bent u aansprakelijk voor deze schade. Met de Aansprakelijkheids­verzekering bent u hiervoor verzekerd. Wordt u aansprakelijk gesteld voor een ongeval van een van uw medewerkers tijdens een zakenreis of personeelsuitje? Ook dan wordt de materiële en letselschade vergoed.

Risico 2: U (of een van uw medewerkers) maakt een beroepsfout

Met een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u zich voor het geval u of een medewerker een beroepsfout maakt en een opdrachtgever hierdoor vermogensschade oploopt. Denk aan het geven van verkeerd advies of het maken van een onjuiste berekening, waardoor uw klant financiële schade oploopt.

Risico 3: Uw bedrijf wordt aangevallen door cybercriminelen

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen cybercriminelen. U wilt er alles aan doen om te voorkomen dat persoonlijke gegevens op straat komen te liggen en dat uw bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen door een cyberaanval. Het afsluiten van een Cyberverzekering helpt u hierbij. U krijgt hulp bij het voorkomen van cybercrime. En als er toch schade ontstaat, dan ondersteunen wij u bij het herstellen van de schade. Is dit niet mogelijk, dan ontvangt u een financiële vergoeding.

Alle Zakelijke dienstverlening verzekeringen

Risico 4: Uw werknemer is (langdurig) ziek

Op het moment dat een van uw werknemers uitvalt door ziekte, bent u verantwoordelijk voor de loondoorbetaling. Daarnaast moet u zorgen voor de juiste verzuimbegeleiding. Met de Verzuimverzekering met arbodienstverlening heeft u de loondoorbetaling van uw zieke medewerkers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Daarnaast krijgt u een persoonlijke VerzuimCoach die u helpt bij het voorkomen en beperken van ziekteverzuim binnen uw bedrijf.

Risico 5: Uw werknemer raakt arbeidsongeschikt

Als uw werknemer langer dan 2 jaar ziek is, dan kan dit grote gevolgen hebben voor zijn of haar inkomen. Een WIA-uitkering van de overheid is meestal een stuk lager dan het inkomen dat uw medewerker verdiende. In het ergste geval valt het inkomen terug naar bijstandsniveau. Met een WIA-verzekering biedt u uw arbeidsongeschikte medewerkers een aanvulling op hun inkomen. U heeft de keuze uit verschillende verzekeringen en kunt deze ook met elkaar combineren.

Risico 6: U raakt arbeidsongeschikt

Iedereen kan ziek worden of een ongeluk krijgen. Raakt u zelf (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt, dan kan dit nare gevolgen hebben voor uw inkomen. Gelukkig kunt u zich tegen dit risico verzekeren. Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers ontvangt u preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen. Daarnaast beschermt u zichzelf tegen inkomensverlies en worden uw re-integratiekosten vergoed.

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening: specifieke voordelen uw bedrijf

Stel samen met een onafhankelijk adviseur uw CompleetVerzekerd pakket samen. Kies de beste verzekeringen en diensten voor uw bedrijf en profiteer van dekkingen met specifieke voordelen voor uw branche. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
banner-zak-dvl
Annemarie, Christel en Andre van Optie A in Gouda
Annemarie, Christel en Andre van Optie A in Gouda
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 15.320 andere zakelijke dienstverleners.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023