IXXI in Den Bosch
IXXI in Den Bosch
Aktetas (blauw)

Specialist in de zakelijke dienstverlening

Ben je ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Zoals je weet komt dit niet zonder risico’s. Zo kan een beroepsfout je een fikse schadeclaim opleveren, kan je personeel ziek of arbeidsongeschikt worden en kan je dure apparatuur beschadigd raken door een brand. Door het afsluiten van de juiste verzekeringen ben je  overal op voorbereid en kun je zorgeloos blijven ondernemen.
Meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de Zakelijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening

  • Verzekeringen en diensten voor je onderneming
  • Stel samen met je adviseur je pakket samen
  • Oplossingen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10%
Alle verzekeringen voor de Zakelijke dienstverlening

Risico’s en oplossingen in de Zakelijke dienstverlening

Risico 1: Je wordt aansprakelijk gesteld voor schade aan personen of zaken

Jij of een van je medewerkers kan schade veroorzaken aan personen of spullen van anderen. Denk aan de situatie waarin een klant uitglijdt over de trap in je kantoor. Als werkgever ben je aansprakelijk voor deze schade. Met de Aansprakelijkheids­verzekering ben je hiervoor verzekerd. Word je aansprakelijk gesteld voor een ongeval van een van je medewerkers tijdens een zakenreis of personeelsuitje? Ook dan wordt de materiële en letselschade vergoed.

Risico 2: Jij (of een van je medewerkers) maakt een beroepsfout

Met een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je je voor het geval je of een medewerker een beroepsfout maakt en een opdrachtgever hierdoor vermogensschade oploopt. Denk aan het geven van verkeerd advies of het maken van een onjuiste berekening, waardoor je klant financiële schade oploopt.

Risico 3: Jouw bedrijf wordt aangevallen door cybercriminelen

Als ondernemer wil je je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen cybercriminelen. Je wilt er alles aan doen om te voorkomen dat persoonlijke gegevens op straat komen te liggen en dat je bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen door een cyberaanval. Het afsluiten van een Cyberverzekering helpt je hierbij. Je krijgt hulp bij het voorkomen van cybercrime. En als er toch schade ontstaat, dan ondersteunen wij je bij het herstellen van de schade. Is dit niet mogelijk, dan ontvang je een financiële vergoeding.

Alle Zakelijke dienstverlening verzekeringen

Risico 4: Je werknemer is (langdurig) ziek

Op het moment dat een van je werknemers uitvalt door ziekte, ben je verantwoordelijk voor de loondoorbetaling. Daarnaast moet je zorgen voor de juiste verzuimbegeleiding. Met de Verzuimverzekering met arbodienstverlening heb je de loondoorbetaling van je zieke medewerkers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Daarnaast krijg je een persoonlijke VerzuimCoach die je helpt bij het voorkomen en beperken van ziekteverzuim binnen jouw bedrijf.

Risico 5: Je werknemer raakt arbeidsongeschikt

Als je werknemer langer dan 2 jaar ziek is, dan kan dit grote gevolgen hebben voor zijn of haar inkomen. Een WIA-uitkering van de overheid is meestal een stuk lager dan het inkomen dat je medewerker verdiende. In het ergste geval valt het inkomen terug naar bijstandsniveau. Met een WIA-verzekering bied je jouw arbeidsongeschikte medewerkers een aanvulling op hun inkomen. Je hebt de keuze uit verschillende verzekeringen en kunt deze ook met elkaar combineren.

Risico 6: Jij raakt arbeidsongeschikt

Iedereen kan ziek worden of een ongeluk krijgen. Raak je zelf (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt, dan kan dit nare gevolgen hebben voor je inkomen. Gelukkig kun je je tegen dit risico verzekeren. Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers ontvang je preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen. Daarnaast bescherm je je tegen inkomensverlies en worden je re-integratiekosten vergoed.

CompleetVerzekerd Zakelijke dienstverlening: specifieke voordelen jouw bedrijf

Stel samen met een onafhankelijk adviseur je CompleetVerzekerd pakket samen. Kies de beste verzekeringen en diensten voor jouw bedrijf en profiteer van dekkingen met specifieke voordelen voor je branche. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
banner-zak-dvl
Annemarie, Christel en Andre van Optie A in Gouda
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 15.320 andere zakelijke dienstverleners.

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024