Arjan Steendam van Steendam Herenmode in Delft
Arjan Steendam van Steendam Herenmode in Delft
Tas (blauw)

Specialist in de detailhandel

Zelf een eigen winkel of webshop runnen? Voor veel mensen is het een droom. Maar wat als er brand ontstaat in je magazijn? Een van je werknemers (langdurig) ziek is? Of een klant je aansprakelijk stelt voor schade door een gebrekkig product? Doe je voordeel met onze verzekeringen voor winkels en webshops, en blijf zorgeloos jouw zaak runnen.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor (web)winkels

CompleetVerzekerd Detailhandel

  • Verzekeringen en diensten speciaal voor je (web)winkel
  • Stel samen met je adviseur CompleetVerzekerd Detailhandel samen
  • Oplossingen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10%

Bekijk alle verzekeringen voor de detailhandel


Risico’s en oplossingen voor winkeliers en webshophouders

Risico 1: Brand in jouw winkel

Kortsluiting of een oververhitte telefoonoplader: een brand in jouw winkel of magazijn kan op verschillende manieren ontstaan. Het kan zijn dat je jouw winkel tijdelijk moet sluiten na een brand of grote waterschade. Je hebt dan geen inkomsten en je vaste lasten, zoals huur en personeelskosten, lopen door. Met een Bedrijfsschadeverzekering krijg je een vergoeding voor de misgelopen winst en de vaste lasten. Sluit een Inventaris/Goederenverzekering voor de detailhandel af om je materiële schade (zoals schade aan je winkelinventaris, kostbare elektronica en voorraad) te verzekeren. Door een brand kan er ook schade aan je winkelpand ontstaan. Met een Bedrijfsgebouwenverzekering ben je verzekerd voor deze schade. Lees meer over de kosten van een brand in jouw winkel.

Risico 2: Je wordt aansprakelijk gesteld

Je bent als winkelier aansprakelijk voor schade die door jou of een van je medewerkers wordt veroorzaakt aan personen of spullen van anderen. Zo kan er iemand uitglijden op een net gedweilde winkelvloer, of kan een klant schade oplopen door een gebrekkig product. Een Aansprakelijkheidsverzekering voor winkeliers dekt dergelijke aansprakelijkheidsclaims.

Risico 3: Je hebt een (langdurig) zieke medewerker

Valt een van je medewerkers uit? Dan ben je als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling. Je krijgt daarnaast te maken met kosten voor arbodienstverlening, re-integratie en het regelen van vervanging. Onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening voor winkeliers is er voor jou. Sluit je deze verzekering af, dan heb je de loondoorbetaling van je zieke medewerkers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Je persoonlijke detailhandelcoach Verzuim en Personeel kent je branche en helpt je bij het voorkomen en beperken van verzuim. Lees ook eens over hoe je langdurig verzuim door psychische klachten voorkomt.


Risico 4: Je raakt arbeidsongeschikt

Iedereen kan een ongeluk krijgen of ziek worden. Daarom is het wel zo prettig om je hiertegen te verzekeren. Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor winkeliers ben je beschermd tegen inkomensverlies wanneer je door een ongeval of ziekte (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. Daarnaast ontvang je  preventieve dienstverlening (door preventiediensten ICAS en Niped), word je begeleid bij re-integratie en ontvang je een vergoeding voor je re-integratiekosten.

Risico 5: Jouw webwinkel wordt aangevallen door cybercriminelen


Webshops zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminelen. Met een Cyberverzekering voor (web)winkeliers beschermt je jouw webwinkel tegen schade als gevolg van een cyberaanval. Onder de verzekering krijg je hulp om een dergelijke aanval te voorkomen. Als je toch slachtoffer wordt, dan helpen wij je bij het herstellen van de schade. Is dit niet mogelijk, dan ontvang je een financiële vergoeding. Lees hier hoe je jouw webwinkel beschermt tegen een DDoS-aanval.
Bekijk alle verzekeringen voor de detailhandel

CompleetVerzekerd Detailhandel: specifieke voordelen voor jouw (web)winkel

Maak kennis met CompleetVerzekerd voor (web)winkeliers. Kies samen met je adviseur uit verzekeringen en dekkingen met speciale voordelen voor jouw winkel en/of webshop, je personeel en jezelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
detailhandel-banner-groot
Ondernemer aan het werk in een winkel
Ondernemer aan het werk in een winkel
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse Net als 8.439 andere winkeliers.

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024