Arjan Steendam van Steendam Herenmode in Delft
Arjan Steendam van Steendam Herenmode in Delft
Tas (blauw)

Specialist in de detailhandel

Zelf een eigen winkel of webshop runnen? Voor veel mensen is het een droom. Maar wat als er brand ontstaat in uw magazijn? Een van uw werknemers (langdurig) ziek is? Of een klant u aansprakelijk stelt voor schade door een gebrekkig product? Doe uw voordeel met onze verzekeringen voor winkels en webshops, en blijf zorgeloos uw zaak runnen.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor (web)winkels

CompleetVerzekerd Detailhandel

  • Verzekeringen en diensten speciaal voor uw (web)winkel
  • Stel samen met uw adviseur CompleetVerzekerd Detailhandel samen 
  • Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf 
  • Pakketkorting die kan oplopen tot 10%  

Bekijk alle verzekeringen voor de detailhandel


Risico’s en oplossingen voor winkeliers en webshophouders

Risico 1: Brand in uw winkel

Kortsluiting of een oververhitte telefoonoplader: een brand in uw winkel of magazijn kan op verschillende manieren ontstaan. Het kan zijn dat u uw winkel tijdelijk moet sluiten na een brand of grote waterschade. U heeft dan geen inkomsten en uw vaste lasten, zoals huur en personeelskosten, lopen door. Met een Bedrijfsschadeverzekering krijgt u een vergoeding voor de misgelopen winst en de vaste lasten. Sluit een Inventaris/Goederenverzekering voor de detailhandel af om uw materiële schade (zoals schade aan uw winkelinventaris, kostbare elektronica en voorraad) te verzekeren. Door een brand kan er ook schade aan uw winkelpand ontstaan. Met een Bedrijfsgebouwenverzekering bent u verzekerd voor deze schade. Lees meer over de kosten van een brand in uw winkel.

Risico 2: U wordt aansprakelijk gesteld

U bent als winkelier aansprakelijk voor schade die door u of een van uw medewerkers wordt veroorzaakt aan personen of spullen van anderen. Zo kan er iemand uitglijden op een net gedweilde winkelvloer, of kan een klant schade oplopen door een gebrekkig product. Een Aansprakelijkheidsverzekering voor winkeliers dekt dergelijke aansprakelijkheidsclaims.

Risico 3: U heeft een (langdurig) zieke medewerker

Valt een van uw medewerkers uit? Dan bent u als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling. U krijgt daarnaast te maken met kosten voor arbodienstverlening, re-integratie en het regelen van vervanging. Onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening voor winkeliers is er voor u. Sluit u deze verzekering af, dan heeft u de loondoorbetaling van uw zieke medewerkers gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Uw persoonlijke detailhandelcoach Verzuim en Personeel kent uw branche en helpt u bij het voorkomen en beperken van verzuim. Lees ook eens over hoe u langdurig verzuim door psychische klachten voorkomt.


Risico 4: U raakt arbeidsongeschikt

Iedereen kan een ongeluk krijgen of ziek worden. Daarom is het wel zo prettig om u hiertegen te verzekeren. Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor winkeliers bent u beschermd tegen inkomensverlies wanneer u door een ongeval of ziekte (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. Daarnaast ontvangt u preventieve dienstverlening (door preventiediensten ICAS en Niped), wordt u begeleid bij re-integratie en ontvangt u een vergoeding voor uw re-integratiekosten.

Risico 5: Uw webwinkel wordt aangevallen door cybercriminelen


Webshops zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminelen. Met een Cyberverzekering voor (web)winkeliers beschermt u uw webwinkel tegen schade als gevolg van een cyberaanval. Onder de verzekering krijgt u hulp om een dergelijke aanval te voorkomen. Als u toch slachtoffer wordt, dan helpen wij u bij het herstellen van de schade. Is dit niet mogelijk, dan ontvangt u een financiële vergoeding. Lees hier hoe u uw webwinkel beschermt tegen een DDoS-aanval.
Bekijk alle verzekeringen voor de detailhandel

CompleetVerzekerd Detailhandel: specifieke voordelen voor uw (web)winkel

Maak kennis met CompleetVerzekerd voor (web)winkeliers. Kies samen met uw adviseur uit verzekeringen en dekkingen met speciale voordelen voor uw winkel en/of webshop, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
detailhandel-banner-groot
Tiny Riselada van Letterpers in Amersfoort
Tiny Riselada van Letterpers in Amersfoort
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse Net als 8.439 andere winkeliers.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023