Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort
Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort

Aansprakelijkheids­verzekering voor winkeliers

Als ondernemer kun je aansprakelijk worden gesteld voor schade aan personen en zaken die door jou of je medewerker is veroorzaakt. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) ben je verzekerd voor deze schade.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)?

Als winkelier ben je aansprakelijk als jij of je medewerker schade veroorzaakt aan personen of spullen van anderen. Denk aan een gebrekkig of onveilig product dat je verkoopt. Of aan een klant die uitglijdt op een pas gedweilde vloer in je winkel. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor jou bedrijf. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt de schade.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven wordt afgekort met ‘AVB’ en wordt ook wel ‘bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering’ of ‘zakelijke aansprakelijkheidsverzekering’ genoemd.

In het kort

Wat verzeker je met onze Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?


Wel in AVB verzekering

  • Algemene aansprakelijkheid, Werkgeversaansprakelijkheid (goed werkgeverschap), Productenaansprakelijkheid en Milieuaansprakelijkheid
  • Ook stagiaires, uitzendkrachten, familie en huisgenoten die in je bedrijf werken zijn verzekerd
  • Schade die maximaal 3 jaar voor de ingangsdatum is veroorzaakt en pas na de ingangsdatum wordt ontdekt, is verzekerd (voorrisico)
  • Je kunt werkzaamheden bij klanten op locatie, zoals het neerzetten, installeren, leggen, repareren of aansluiten van producten, aanvullend meeverzekeren
  • Ook kun je de aansprakelijkheid voor het gebruik van e-bikes (tot 25 km per uur) aanvullend meeverzekeren
  • Aansprakelijkheid als gevolg van de verhuur van een deel van jou bedrijfs­gebouw aan particulieren of bedrijven kun je aanvullend meeverzekeren
  • Keuze uit een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- of € 5.000.000,- per aanspraak, met als maximum tweemaal het verzekerd bedrag per jaar
  • Dekking in Europa

Niet in AVB verzekering

Wat kost een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering?

Bereken je premie binnen 1 minuut

Zoek je bedrijf

Vul hieronder je adresgegevens (postcode en huisnummer van de locatie van je onderneming) in en selecteer jouw bedrijf, daarna ontvang je een indicatie van je premie.

Vul de postcode en huisnummer van je bedrijfsadres (zoals geregistreerd bij de Kamer van Koophandel) in en selecteer je bedrijf.
Frame 416

Waarom een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk de video.

 

De voordelen

Vind een adviseur die past bij jouw manier van ondernemen 


Jij onderneemt op jouw unieke manier. Daarom vinden we het bij De Goudse belangrijk dat je een verzekering op maat krijgt. En advies krijgt over preventie die past bij jouw bedrijf. In een gesprek met een onafhankelijk adviseur komt alles aan bod. Ontdek wat de beste oplossingen zijn voor jouw bedrijf en zet de volgende stap naar zorgeloos ondernemen.  
Adviesgesprek aanvragen
Ondernemers in kantooromgeving

Veelgestelde vragen Aansprakelijkheids­verzekering voor bedrijven (AVB)

Meer veelgestelde vragen over de Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering (AVB)

Handige links

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024