Jouw bedrijf op nationale radio!

Verdient jouw tijgerbrood, bouwbedrijf of sieraden-webshop ook alle aandacht op nationale radio? Dat kan! Want De Goudse geeft nationale radiozendtijd weg aan klanten. Je hoeft alleen een aantal vragen in te vullen om kans te maken. Dit kan tot 15 mei 2024.

Doe mee en maak kans op een gratis radiospot

Elke zakelijke klant van De Goudse met maximaal 50 werknemers kan meedoen. Klik op de button en vul de vragen in op een manier die duidelijk maakt wat voor soort ondernemer jij bent en wat het unieke karakter is van jouw bedrijf. Want bij De Goudse vieren we de eigenheid van ondernemers. En dat is ook waar de jury de winnaars op selecteert. De 16 meest opvallende mkb-bedrijven winnen een radiospot die twee weken lang op nationale radio is te horen. De spots worden gemaakt door het reclamebureau van De Goudse.
Ik wil meedoen aan de actie     Bekijk de actievoorwaarden
ondernemer aan het werk
ondernemer aan het werk

Jouw boodschap op 5 bekende radiozenders

Ben jij een van de winnaars? Dan is jouw reclameboodschap in juli of oktober twee weken te horen op vijf radiozenders. Dat zijn Radio 2, Radio Veronica, Sky Radio, Radio 10 en 100% NL. Het reclamebureau helpt je bij het schrijven van een pakkende boodschap. Een professionele radiostem spreekt ‘m in.

Waarom deze unieke actie?

In de 100 jaar die we bestaan, zagen we vele succesvolle ondernemers. Wat hen verbindt? Dat ze ondernemen op hun eigen unieke manier. En trouw aan zichzelf blijven. Dat juichen we als ondernemende verzekeraar toe. En supporten we graag. Niet alleen met zakelijke verzekeringen, maar ook met acties zoals deze. Die jou als mkb’er in je kracht zetten.
ondernemers aan het werk