LASE Laser & Beauty in Rotterdam
LASE Laser & Beauty in Rotterdam
Handen schudden (blauw)

Specialist in de persoonlijke dienstverlening

Iemand die een bedrijf runt in de persoonlijke dienstverlening, verleent diensten aan consumenten. Denk aan het hebben van een kapperszaak, sportschool, reisbureau of nagelstudio. Heb je een eigen zaak, dan heb je vast weleens nagedacht over de risico’s. Wat als je arbeidsongeschikt raakt? Of als je aansprakelijk wordt gesteld voor een schadelijk product? Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de Persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening

 • Verzekeringen en diensten voor jouw onderneming
 • Stel samen met je adviseur je pakket samen
 • Oplossingen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf
 • Pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%
Alle verzekeringen voor de Persoonlijke dienstverlening

Risico’s en oplossingen in de Persoonlijke dienstverlening

Risico 1: Je wordt aansprakelijk gesteld


Als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening loop je het risico op een schadeclaim. Een klant kan uitglijden in je sauna of schoonheidssalon. En de kleren van je klant kunnen beschadigd raken door een product in je kapperszaak of nagelstudio. Met een Aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade aan personen en zaken die door jou of je medewerker(s) wordt veroorzaakt.  

Risico 2: Je medewerker is (langdurig) ziek


Wanneer een van je medewerkers uitvalt door ziekte, ben je als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling en re-integratie. Sluit je onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening af, dan heb je de loondoorbetaling gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Daarnaast krijg je een persoonlijke VerzuimCoach die je helpt ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen en beperken.

Risico 3: Er ontstaat schade aan je spullen door brand of waterschade


Is er brand of waterschade ontstaan in jouw zaak? Met een Inventaris/Goederenverzekering en een Bedrijfsschadeverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de materiële en financiële gevolgen. De Inventaris/Goederenverzekering verzekert je bedrijfsspullen, zoals je meubels, voorraad en kassasysteem.

Risico 4: Je moet jouw zaak tijdelijk sluiten door brand of waterschade


Als je jouw bedrijf tijdelijk moet sluiten, dan liggen je bedrijfsactiviteiten tijdelijk stil. Je vaste lasten, zoals huur en personeelskosten, lopen wel door. Een Bedrijfsschadeverzekering zorgt voor een vergoeding van de misgelopen winst. Ook de huur van een tijdelijke bedrijfsruimte en inventaris worden vergoed.  

Risico 5: Je raakt zelf arbeidsongeschikt

Een ongeluk of ziekte: het kan iedereen overkomen. Het is daarom wel zo’n prettig idee om jezelf te verzekeren voor het geval je (langdurig) arbeidsgeschikt raakt, toch? Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering heb je je inkomen goed verzekerd en heb je de re-integratie goed geregeld. Daarnaast ontvang je preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen.

Bekijk alle verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening: specifieke voordelen voor jouw bedrijf

Stel samen met je adviseur jouw CompleetVerzekerd pakket samen. Kies de verzekeringen en diensten die passen bij je situatie en profiteer van dekkingen met specifieke voordelen voor jouw bedrijf, je personeel en jezelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
Banner-persoonlijke-dienstverlening

Welke bedrijven vallen binnen de persoonlijke dienstverlening?

De Goudse biedt een mooie selectie aan verzekeringen en diensten voor ondernemers binnen de persoonlijke dienstverlening. Je valt binnen de noemer ‘persoonlijke dienstverlening’ wanneer je diensten verleent aan consumenten.
Onder persoonlijke dienstverlening vallen bedrijven zoals:
 • Kappers  
 • Schoonheidsspecialisten 
 • Fitnesscentra 
 • Pedicure/manicure en nagelstylisten 
 • Sport- en recreatieonderwijs 
 • Reisbureaus
 • Uitvaartverzorging
 • Schoenmakers/sleutelservice
 • Sauna's en wellness bedrijven
 • Reparatie van consumentenartikelen
Ondernemers aan het werk in een garage
Bjorn en Evelyn Veldboer van Customcamp in Hengelo
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 5.150 andere persoonlijke dienstverleners.

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Die brengt de risico's van je bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om die te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024