Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort
Tiny Risselada van Letterpers in Amersfoort
Handen schudden (blauw)

Specialist in de persoonlijke dienstverlening

Iemand die een bedrijf runt in de persoonlijke dienstverlening, verleent diensten aan consumenten. Denk aan het hebben van een kapperszaak, sportschool, reisbureau of nagelstudio. Heeft u een eigen zaak, dan heeft u vast weleens nagedacht over de risico’s. Wat als u arbeidsongeschikt raakt? Of als u aansprakelijk wordt gesteld voor een schadelijk product? Blijf zorgeloos ondernemen met onze verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen voor de Persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening
 • Verzekeringen en diensten voor uw onderneming
 • Stel samen met uw adviseur uw pakket samen
 • Oplossingen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf
 • Pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%  
Alle verzekeringen voor de Persoonlijke dienstverlening

Risico’s en oplossingen in de Persoonlijke dienstverlening

Risico 1: U wordt aansprakelijk gesteld


Als ondernemer in de persoonlijke dienstverlening loopt u het risico op een schadeclaim. Een klant kan uitglijden in uw sauna of schoonheidssalon. En de kleren van uw klant kunnen beschadigd raken door een product in uw kapperszaak of nagelstudio. Met een Aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade aan personen en zaken die door u of uw medewerker(s) wordt veroorzaakt.  

Risico 2: Uw medewerker is (langdurig) ziek


Wanneer een van uw medewerkers uitvalt door ziekte, bent u als werkgever verantwoordelijk voor de loondoorbetaling en re-integratie. Sluit u onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening af, dan heeft u de loondoorbetaling gedekt en de verzuimbegeleiding goed geregeld. Daarnaast krijgt u een persoonlijke VerzuimCoach die u helpt ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen en beperken.  

Risico 3: Er ontstaat schade aan uw spullen door brand of waterschade


Is er brand of waterschade ontstaan in uw zaak? Met een Inventaris/Goederenverzekering en een Bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de materiële en financiële gevolgen. De Inventaris/Goederenverzekering verzekert uw bedrijfsspullen, zoals uw meubels, voorraad en kassasysteem.

Risico 4: U moet uw zaak tijdelijk sluiten door brand of waterschade


Als u uw bedrijf tijdelijk moet sluiten, dan liggen uw  bedrijfsactiviteiten tijdelijk stil. Uw vaste lasten, zoals huur en personeelskosten, lopen wel door. Een Bedrijfsschadeverzekering zorgt voor een vergoeding van de misgelopen winst. Ook de huur van een tijdelijke bedrijfsruimte en inventaris worden vergoed.   

Risico 5: U raakt zelf arbeidsongeschikt


Een ongeluk of ziekte: het kan iedereen overkomen. Het is daarom wel zo’n prettig idee om uzelf te verzekeren voor het geval u (langdurig) arbeidsgeschikt raakt, toch? Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft u uw inkomen goed verzekerd en heeft u de re-integratie goed geregeld. Daarnaast ontvangt u preventieve dienstverlening (zoals een coach) om arbeidsongeschiktheid (waar mogelijk) te voorkomen.

Bekijk alle verzekeringen voor de persoonlijke dienstverlening

CompleetVerzekerd Persoonlijke dienstverlening: specifieke voordelen voor uw bedrijf

Stel samen met uw adviseur uw CompleetVerzekerd pakket samen. Kies de verzekeringen en diensten die passen bij uw situatie en profiteer van dekkingen met specifieke voordelen voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Pakketkorting kan oplopen tot wel 10%.
Banner-persoonlijke-dienstverlening

Welke bedrijven vallen binnen de persoonlijke dienstverlening?

De Goudse biedt een mooie selectie aan verzekeringen en diensten voor ondernemers binnen de persoonlijke dienstverlening. U valt binnen de noemer ‘persoonlijke dienstverlening’ wanneer u diensten verleent aan consumenten.  

Onder persoonlijke dienstverlening vallen bedrijven zoals:
 • Kappers  
 • Schoonheidsspecialisten 
 • Fitnesscentra 
 • Pedicure/manicure en nagelstylisten 
 • Sport- en recreatieonderwijs 
 • Reisbureaus 
 • Uitvaartverzorging 
 • Schoenmakers/sleutelservice 
 • Sauna ‘s en welnessbedrijven 
 • Reparatie van consumentenartikelen 
Bjorn en Evelyn Veldboer van Customcamp in Hengelo
Bjorn en Evelyn Veldboer van Customcamp in Hengelo
Wij kiezen voor een verzekering bij De Goudse. Net als 5.150 andere persoonlijke dienstverleners.

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2023