Oekraïne

Veelgestelde vragen over Oekraïne

Wij begrijpen het als u vragen heeft over uw verzekeringen rondom het gewapend conflict in Oekraïne. Hoe gaat De Goudse hiermee om en wat betekent dit voor onze verzekeringen? Hieronder vindt u een overzicht.

De onderstaande informatie is gebaseerd op de huidige situatie. Alle informatie is onder voorbehoud, de situatie kan dusdanig wijzigen dat wij ons beleid moeten aanpassen. Wij houden de informatie zo actueel mogelijk.

Opvang van vluchtelingen en uw verzekering

Door het gewapende conflict is er een vluchtelingenstroom op gang gekomen. Inwoners van Oekraïne worden in bijna alle EU-landen opgevangen en voorzien van een veilige verblijfplaats. Deze vluchtelingenopvang is ten eerste een taak van de nationale overheden. Maar ook burgers dragen op allerlei manieren hun steentje bij om slachtoffers hulp te bieden, bijvoorbeeld door het aanbieden van privé verblijfplaatsen zoals woningen, vakantiehuisjes en (sta)caravans.

De Goudse helpt graag mee en daarom hebben wij voor sommige van onze verzekeringen aanpassingen gedaan op de dekking. Hierdoor hebben de bij u inwonende vluchtelingen dezelfde dekking als u. Het is echter wel belangrijk dat wij op de hoogte zijn van deze opvang.

Doorgeven van opvang

Indien u één of meerdere Oekraïense vluchtelingen heeft opgevangen, dan is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van deze opvang. U kunt ons informeren door een e-mail te sturen naar schadeverzekering@goudse.com. U kunt ook bellen naar (0182) 544 415.

Nog vragen?

In onderstaand overzicht staan de meest relevante vragen per verzekering. Mocht u andere vragen hebben dan kunt contact opnemen met uw adviseur. Contact opnemen met De Goudse kan ook, stuurt u dan een e-mail naar schadeverzekering@goudse.com. U kunt ook bellen naar (0182) 544 415.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren

Woonhuis- en inboedelverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Personenautoverzekering

Caravanverzekering

Reisverzekering