Inventaris/Goederenverzekering
Bedrijfsschadeverzekering
Ongevallenverzekering Collectief
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de horecaondernemer
Brand in de keuken vormt een groot risico in de horeca. Daarom zijn speciale vetbrandblussers en een blusdeken onmisbaar voor een bedrijf in de horeca. Net als een training Bedrijfshulpverlener en rook- en koolmonoxidemelders. Dit en meer vind je in de Preventiezaak. Met flinke korting als je bij ons verzekerd bent.
Veel branden in de keuken ontstaan in de frituur, het fornuis of andere bak- en braadapparatuur. Als de vetaanslag in de afzuiginstallatie vlamvat, kan een klein brandje snel omslaan in een allesverwoestende brand. Je kunt dit risico verkleinen door je afzuiginstallatie regelmatig te laten controleren door een specialistisch bedrijf. Dit is ook een eis van veel verzekeraars. Alleen is dit voor de meeste ondernemers niet zo eenvoudig te regelen. Hiervoor hebben wij het Preventieabonnement ontwikkeld, een abonnement op preventiediensten naar keuze. Zo is er bijvoorbeeld Controle bakwand en afzuiginstallatie. Ook regel je eenvoudig het juiste Inbraakalarm en Camerabeveiliging voor een gunstig bedrag per maand, inclusief installatie, onderhoud en service.
