Zekerheid voor uw horecazaak

Horeca draait om gastvrijheid. Die wilt u als horecaondernemer onder alle omstandigheden blijven bieden. Zelfs als er brand uitbreekt in de keuken of als een chef-kok een bedrijfsongeval krijgt. De gevolgen voor uw bedrijf kunnen dan groot zijn.

Hoe zorgt u ervoor dat uw horecazaak blijft bestaan, juist als het tegenzit? Als branchespecialist werkt De Goudse samen met onafhankelijke adviseurs. Zij helpen u om weloverwogen beslissingen te nemen voor uw cafetaria, lunchroom of restaurant. Zo weet u precies welke risico’s u beter kunt verzekeren en welke u liever voor eigen risico neemt.

Weet u wat er speelt in uw branche? Doe uw voordeel met onze tips en verhalen of neem contact op met een adviseur.
Claire Warneke van Keet in Rotterdam
Claire Warneke van Keet in Rotterdam
Ik kies voor een verzekering bij De Goudse. Net als 5.357 andere horecaondernemers.

U raakt arbeidsongeschikt

Elke dag loopt u hard om uw horecazaak tot een succes te maken. Raakt u arbeidsongeschikt, dan moeten uw collega’s het doen zonder uw inzet en uw gasten zonder een vertrouwd gezicht. En als u uw zaak (tijdelijk) moet sluiten, loopt u inkomsten mis.

Er ontstaat brand

Vlam in de pan, kortsluiting of brandstichting. Brand kan in de horeca op tal van manieren ontstaan. Tegelijk kunnen de gevolgen voor uw horecazaak groot zijn. In het ergste geval moet u permanent de deuren sluiten.

 

Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval

Horecamedewerkers lopen een groot risico op bedrijfsongevallen. Een bedrijfsongeval in de horeca komt vaker voor dan in veel andere branches. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval met een snijmachine of een valpartij.

Uw medewerker is langdurig ziek

Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf. Valt een medewerker uit in het hoogseizoen, dan is het lastig om snel vervangend personeel te vinden.

Flexwerkers in de horeca verzekeren? 

Denkt u na over het in dienst nemen van uw personeel? Zo'n 45% van de werknemers in de horeca heeft een flexibel contract. Gelden voor hen dezelfde regels rondom ziekteverzuim als voor uw vaste personeel?  In dit artikel leest u over de regels van het doorbetalen van flexwerkers bij ziekte. 

Aan de slag met uw risico's

Aan de slag met uw risico's

Geen horecaondernemer is hetzelfde. Een hoteleigenaar loopt bijvoorbeeld andere risico’s dan een eigenaar van een lunchroom of een café. Daarom werkt De Goudse samen met Erkende MKB-adviseurs. Zij geven u op maat advies.

Een Erkend MKB-adviseur:

  • Begrijpt uw branche
  • Overziet het complete aanbod aan verzekeringen en preventiemaatregelen
  • Geeft onafhankelijk advies

Aan de slag met risico's voor uw horecazaak

CompleetVerzekerd Horeca

Met ons CompleetVerzekerd pakket voor de horeca kiest u uit verschillende verzekeringen en dekkingen met specifieke voordelen voor uw vakgebied.

  • U bepaalt zelf welke verzekeringen u opneemt
  • Eén pakket met specifieke voordelen voor uw bedrijf
  • Pakketkorting tot wel 10%

Hoe gaan anderen om met risico's en verzekeren?

U bent vaak niet de enige die nadenkt over de risico's. Andere horecaondernemers buigen zich over dezelfde vraagstukken. Hier delen zij hun ervaring. Kies de situatie die bij u past en doe uw voordeel met tips van vakgenoten. 

Persoonlijk advies voor uw situatie? 

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken. 
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur