Zekerheid voor uw horecazaak

Horeca draait om gastvrijheid. Die wilt u als horecaondernemer onder alle omstandigheden blijven bieden. Zelfs als er brand uitbreekt in de keuken of als een chef-kok een bedrijfsongeval krijgt. De gevolgen voor uw bedrijf kunnen dan groot zijn. 

Hoe zorgt u ervoor dat uw horecazaak blijft bestaan, juist als het tegenzit? Als branchespecialist werkt De Goudse samen met onafhankelijke adviseurs. Zij helpen u om weloverwogen beslissingen te nemen voor uw cafetaria, lunchroom of restaurant. 

 

 

Onafhankelijk advies

De Goudse werkt met Erkende MKB-adviseurs. Een Erkend MKB-adviseur: 

 • begrijpt uw branche 
 • overziet het complete aanbod 
 • geeft onafhankelijk advies 

 

Belangrijkste risico's in de horeca

Als horecaondernemer kunt u tegen allerlei risico’s aanlopen. Sommige risico’s hebben een grote impact op uw bedrijf. Dit zijn de belangrijkste risico’s in de horeca:

U raakt arbeidsongeschikt

Elke dag loopt u hard om uw horecazaak tot een succes te maken. Raakt u arbeidsongeschikt, dan moeten uw collega’s het doen zonder uw inzet en uw gasten zonder een vertrouwd gezicht. En als u uw zaak (tijdelijk) moet sluiten, loopt u inkomsten mis.

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering in de horeca?

Er ontstaat brand

Vlam in de pan, kortsluiting of brandstichting. Brand kan in de horeca op tal van manieren ontstaan. Tegelijk kunnen de gevolgen voor uw horecazaak groot zijn. In het ergste geval moet u permanent de deuren sluiten.

Wat kost een brand in een restaurant?

Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval

Horecamedewerkers lopen een groot risico op bedrijfsongevallen. Die komen hier namelijk vaker voor dan in veel andere branches. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval met een snijmachine of een valpartij.

Wat is de impact van een bedrijfsongeval in de horeca?

Uw medewerker is langdurig ziek

Medewerkers spelen een belangrijke rol in de horeca. Zij zijn immers het gezicht van uw bedrijf. Valt een medewerker uit in het hoogseizoen, dan is het lastig om snel vervangend personeel te vinden. 

Wat kost een zieke medewerker in de horeca?

Uw risico's goed afdekken?

Wilt u persoonlijk advies voor uw situatie? Een verzekeringsadviseur kan samen met u uitgebreid kijken naar de risico’s die u loopt en met u bespreken welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

Uw horecazaak veilig voor personeel? 

In de horeca is er momenteel een tekort aan personeel. Goede arbeidsomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw werkplek veiliger én aantrekkelijker is voor personeel om juist bij u te werken. 

Zo maakt u uw horecazaak veiliger.

Al 4.883 horecaondernemers

Al 4.883 horecaondernemers hebben voor een verzekering bij De Goudse gekozen. Ze beoordelen onze diensten gemiddeld met een 8. 

Top 5 meest afgesloten horecaverzekeringen

Dit zijn de meest afgesloten horecaverzekeringen op dit moment:

 1. Aansprakelijkheid
 2. Inventaris / Goederen
 3. Verzuim
 4. Bedrijfsschade
 5. Bedrijfsgebouw

Hoeveel risico neemt u? Doe de test

Het is u natuurlijk veel waard om uw bedrijf draaiende te houden. Het is immers uw werk, uw inkomen en uw passie. Maar ondernemen betekent bij uitstek risico's nemen. Hoeveel risico bent u bereid te nemen? En hoe zorgt u ervoor dat uw horecazaak ook de komende jaren kan voortbestaan, én daarna? Doe de test en bekijk wat voor type horecaondernemer u bent.

Welk type horecaondernemer bent u?

verhaal-van-sammy-en-pebbles
In het begin lagen we wakker van een slechte recensie, nu van personeelsproblemen.
De Zalm Gouda De Goudse 2
De Zalm Gouda De Goudse 2
De afwikkeling van de waterschade verliep fantastisch. Mijn adviseur stond direct voor ons klaar.

Waarom is samenwerken met een adviseur voordelig?

Waarom zou u samenwerken met een adviseur als u alleen een verzekering nodig heeft? Horecaondernemers vertellen ons dat zij zich vooral willen bezighouden met ondernemen. Alles rondom verzekeren kost moeite. En online een verzekering afsluiten kost niet alleen tijd, maar kan zelfs frustrerend zijn. Want hoe weet u zeker of die verzekering het beste is voor uw situatie? Daarom werken we samen met Erkende MKB-adviseurs. Een onafhankelijk adviseur geeft u advies, is begaan met uw bedrijf en voorkomt dat er problemen ontstaan. Dat bespaart u tijd en kopzorgen.

De voordelen van samenwerken met een Erkend MKB-adviseur: 

 • Een adviseur geeft u rust. Hij zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op wat u echt leuk vindt en waar u goed in bent.
 • Een Erkend MKB-adviseur zorgt dat uw risico-overzicht actueel blijft. Juist als uw onderneming groeit of verandert. Hij helpt om te bepalen welke risico’s u in uw situatie wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren.
 • Een Erkend MKB-adviseur is onafhankelijk en overziet het aanbod in de markt. Zo weet u zeker dat u krijgt wat het beste bij u past. En dat u de juiste premie betaalt.

Welke verzekeringen zijn er voor horecaondernemers?

Voor horecaondernemers hebben we een pakket samengesteld met horecaverzekeringen. Dat zijn verzekeringen met specifieke voordelen voor uw horecazaak. Bekijk de voordelen van CompleetVerzekerd Horeca.