Aanvullende Zorg- en Tandartsverzekeringen

U kunt bij De Goudse zelf uw zorgpakket samenstellen. U heeft dankzij onze samenwerking met VGZ ook altijd een zorgverlener dicht in de buurt (raadpleeg alle gecontracteerde zorgaanbieders in de zorggids). De Goudse biedt u de keuze uit 4 aanvullende zorgverzekeringen en 4 aanvullende tandartsverzekeringen.

Aanvullende zorgverzekeringen
U heeft met een aanvullende zorgverzekering een bredere dekking voor zorg. U kunt kiezen uit de Aanvullende Zorgverzekering Basis, Uitgebreid, Totaal en Top. De verzekeringen verschillen met name in de hoogte van de vergoedingen. Hierover leest u meer in het verkort vergoedingenoverzicht. Voor kinderen tot 18 jaar is de aanvullende zorgverzekering gratis. De dekking voor een kind is gelijk aan die van de meest uitgebreid verzekerde ouder.

Aanvullende tandartsverzekeringen
U heeft met de aanvullende tandartsverzekeringen een uitgebreidere dekking voor de kosten van de tandarts en orthodontist. U kunt kiezen uit de Aanvullende Tandartsverzekering Basis, Uitgebreid, Totaal en Top. Zij verschillen vooral wat de hoogte van de vergoedingen betreft (zie verkort vergoedingenoverzicht). U kunt deze aanvullende tandartsverzekering alleen sluiten in combinatie met een aanvullende zorgverzekering.

De aanvullende verzekeringen biedt altijd een vergoeding op basis van restitutie.

Acceptatiecriteria
Alleen voor de Tandartsverzekeringen Uitgebreid, Totaal en Top gelden acceptatiecriteria. Aan de hand van een vragenlijst bepalen we of er nog een keuring door een tandarts nodig is. Als u niet wordt geaccepteerd, kunt u nog wel de Tandartsverzekering Basis sluiten. De acceptatiecriteria voor Tandarts Uitgebreid, Totaal en Top gelden ook voor kinderen tot 18 jaar. Bij het overstappen naar een meer uitgebreide tandartsverzekering is het ook nodig dat de vragenlijst wordt ingevuld.

Zorgverzekeringen aanvragen
U kunt met een van de aanvraagformulieren (particulier of collectief) de verzekering aanvragen. Heeft uw werkgever een collectief contract gesloten dan profiteert u van een scherpere premie. U kunt dan met het collectiviteitsnummer van uw werkgever uw premie berekenen bij toegang tot 'Mijn Goudse Zorgverzekering'. Ook kunt u bij dit loket de verzekering direct aanvragen.

Vragen over uw Goudse Zorgverzekering?
De administratie van De Goudse Zorgverzekering wordt uitgevoerd door Aevitae. Als u een zorgverzekering van De Goudse heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer (0900) 369 22 22.

Advies nodig?
Wilt u advies over De Goudse Zorgverzekeringen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Als u nog geen adviseur heeft, dan kunnen wij u laten weten welke verzekeringsadviseur bij u in de buurt de zorgverzekeringen van De Goudse aanbiedt. Stuurt u ons dan uw vraag om een adviseur voor zorg via 'Heeft u een vraag?'.

Onafhankelijke informatie
Wilt u meer weten? U vindt onafhankelijke informatie over deze verzekering op wijzeringeldzaken.nl op de pagina Verzekering (onder het kopje ‘Zorgverzekering’).

Print deze pagina