Personeelspakket

Personeelsverzekeringen

Het personeelspakket PersoneelsImpulz bevat verzekeringen en diensten die zijn gericht op de risico’s van het werkgeverschap, zoals verzuim en het WGA-eigenrisicodragerschap. Maar ook WIA-producten en nabestaandenvoorzieningen, waarmee u de arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers een waardevolle impuls kunt geven. U bepaalt zelf de samenstelling van het pakket.

Verzekeringen PersoneelsImpulz

Werkgeversrisico’s

Werknemersrisico’s

 *Bij deze verzekering kunt u standaard gebruikmaken van de diensten uit WerkImpulz (zie hierna). 

Diensten vanuit WerkImpulz
De Goudse ondersteunt u ook met dienstverlening om uw werknemers inzetbaar te houden. Afhankelijk van de verzekering die u afsluit, krijgt u van ons ondersteuning bij het voorkomen en beperken van verzuim en arbeidsongeschiktheid. De diensten die we bieden, zijn gebundeld onder de naam WerkImpulz. U krijgt een verzuim- en re-integratiespecialist van De Goudse als vaste sparringpartner die samen met u bepaalt welke diensten uit WerkImpulz op verschillende momenten voor uw bedrijf of uw zieke werknemer geschikt zijn. Lees meer over WerkImpulz.

Combinatievoordeel
Als u meerdere verzekeringen afneemt, profiteert u van combinatievoordeel. Zo kan de pakketkorting oplopen tot 10% en kunt u meer preventiediensten en een hogere re-integratievergoeding krijgen. Lees meer over de combinatievoordelen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de vele voordelen van het pakket PersoneelsImpulz? Lees dan de folder.

Overige personeelsverzekeringen
Naast de verzekeringen van PersoneelsImpulz bieden we ook nog de volgende verzekeringen aan voor uw personeel.

Voor deze producten gelden er geen combinatievoordelen (zoals pakketkorting en de dienstverlening uit WerkImpulz).

Print deze pagina