Mijn personeel

Verzekeringen voor mijn personeel

Wat ben je zonder jouw personeel? Wat als een van je medewerkers ziek wordt, een ongeval krijgt of wordt bestolen tijdens een zakenreis? Op zo’n moment wil je gewoon dat het voor hen goed geregeld is, toch? We helpen je daar graag bij. Naast verzekeringen voor je personeel bieden wij verzekeringen voor jezelf of jouw bedrijf.

Zieke werknemers

Als je medewerker (langdurig) ziek is, is dat vervelend voor hem, maar ook voor jou. Als werkgever zorg je graag goed voor je personeel, maar zit je niet te wachten op hoge kosten en gedoe. Onze verzekeringen voor je personeel bieden oplossingen voor:
  • Werknemers die (langdurig) ziek zijn
  • Werknemers die na 2 jaar ziekte in de WGA terecht komen
  • Werknemers die ziek uit dienst gaan of binnen vier weken na uitdiensttreding ziek worden
  • Werknemers die arbeidsongeschikt raken
Wil je weten welke verzekeringen voor ziek personeel het beste bij jouw bedrijf passen? Een adviseur helpt je graag verder.
Meer over verzekeringen voor ziek personeel

Nabestaanden

Wist je dat als jij of een van je werknemers overlijdt, nabestaanden vaak geen recht hebben op een overheidsuitkering? In de meeste gevallen hebben zij hooguit recht op bijstand. Bij ons kies je uit twee oplossingen voor de nabestaanden van overleden werknemers.

Wil je weten welke van de twee oplossingen het beste past bij jouw bedrijf? Een adviseur helpt je graag verder!
Meer over oplossingen voor nabestaanden

Ongevallen

Krijgt een van je medewerkers een ongeval? Dan wil je niet dat hij met lege handen komt te staan, toch? Onze Ongevallenverzekering Collectief biedt financiële dekking bij ongevallen én budgetten om een werknemer weer aan de slag te krijgen.

Wil je weten of onze Ongevallenverzekering Collectief aansluit bij jouw bedrijf? Vraag het een adviseur.
Meer over oplossingen voor ongevallen op de werkvloer

Reizen

Als ondernemer loop je in het buitenland weer andere risico’s dan in Nederland. Onze reisverzekeringen voor personeel bieden oplossingen voor internationaal opererende bedrijven waarvan:
  • Meerdere werknemers vaak in het buitenland zijn voor werk
  • Een of meerdere werknemers (tijdelijk) in het buitenland gestationeerd zijn
Wil je weten welke reisverzekering voor je personeel het beste past bij jouw bedrijf? Een adviseur helpt je graag verder.

Meer over reisverzekeringen voor personeel

Persoonlijk advies voor jouw situatie?

Wil je de beste oplossing voor je personeel? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de personeelsrisico’s in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2024