Nick Faken van Kruim in Gouda
Nick Faken van Kruim in Gouda

Verzekeringen voor restaurants en andere eetgelegenheden

Brand in de keuken of een chef-kok die zich in de vingers snijdt? Ook dan wilt u dat uw restaurant, lunchroom of cafetaria blijft draaien. Met onze verzekeringen voor de horeca zorgen wij dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Samen met een onafhankelijk adviseur kiest u de beste verzekeringen voor uw horecazaak.
meest relevant

Belangrijkste verzekeringen in de horeca

CompleetVerzekerd Horeca

Speciaal voor de horeca ontwikkelden wij het CompleetVerzekerd pakket Horeca. Als eigenaar van een eetgelegenheid kunt u kiezen uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw horecazaak. 

  • Een compleet pakket van verzekeringen en diensten voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf.
  • Voordelen voor horecaondernemers, waaronder: een verzuimverzekering die aansluit op de horeca-cao, de mogelijkheid om oproepkrachten uit te sluiten van de verzuimverzekering en dekking voor schade aan investeringen in uw huurpand zoals een uitbouw of bar.
  • Combinatiekorting die kan oplopen tot 10%.

Bekijk het volledige aanbod

Risico’s voor eetgelegenheden

Er ontstaat brand 

Vlam in de pan, kortsluiting of een brand veroorzaakt door kortsluiting in een terrasverwarmer: brand kan op tal van manieren ontstaan. Vaak met grote gevolgen. In het ergste geval moet u uw zaak sluiten.
Doorstart na een brand

Uw medewerker krijgt een bedrijfsongeval

Struikelen over een natte vloer of een snijwond in de keuken: een bedrijfsongeval komt in de horeca relatief vaak voor.
Wat zijn de arbeidsrisico’s in de horeca?

Uw medewerker is langdurig ziek

De werkdruk in de horeca is hoog. Valt een medewerker uit? Dan is het vaak lastig om snel vervangend personeel te vinden.

Wat kost een zieke medewerker in de horeca?

U raakt arbeidsongeschikt

Lange diensten met weinig rust en pauze: overbelasting van uw rug, schouders of armen ligt dan op de loer. Wat als u als horecaondernemer (langdurig) uitvalt? 

Is een AOV-verzekering echt zo duur?

Persoonlijk advies voor uw situatie?

Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? Daar zorgt een adviseur voor. Hij brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies om deze te beperken of af te dekken.
Ik wil een persoonlijke oplossing

Vind een adviseur

Google maps: kaartgegevens © 2022